Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak a bokazúzódással...

Mit csináljak a bokazúzódással? (lent is)

Figyelt kérdés
Kb. másfél hónapja történt, hogy ráestem magasról a bal bokámra. Nem annyira foglalkoztam vele, kicsit fájt eleinte.. aztán már nagyon, bedagadt és be is lilult. Először bementem a kórházba az ügyeletre és az orvos aki szerintem azt se tudta hol van azt mondta hát szerinte meghúztam pihentessem, majd ha egy hét múlva is fájni fog még menjek el vele megint.. hát nemhogy egy hete hanem nemsokára 2 hónapja, lila az egész bokám fel van dagadva, a nap végére már annyira fáj, hogy épphogy hozzáérek ordítani tudnék tőle.. minden napom egy rémálom. Nemrég gondoltam elmegyek a balesetire hát mert ezt végülis hívhatjuk annak, hogy ráestem és konkrétan kinevettek, hogy mit keresek ott, oké pihentesd borogasd.. de nem tudom pihentetni!!!!!! könyörögtem, hogy gipszeljék be, nem nem.. mit csináljak? hova menjek vele? soha nem fog már elmúlni? ja és ahogy sántítok a bal lábam kicsit le is fogyott. Undorító leszek és ezt már nem birom elviselni:(
2012. okt. 3. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Vigasztaljon, hogy én 1 hónapja estem le a lépcsőn és nekem is megsérült a bal bokám. Igaz külföldön élek, de én is elbicegtem a dokihoz és meg sem röntgenezték. Szerinte nem tört el. Nem is kell pihentetni, de azért ne futkározzak. Befáslizták. Nekem is fáj még mindig. Gondolom annyira nem sérült mint a tiéd. Én az elején fásliztam és kenegettem valami krémmel, ami ilyen zúzódásokra ven és a gyógyszertárban lehet kapni.

Talán ha az ügyeletre elmennél. Mondván ráestél. Nem kell megmondani mikor. A lényeg, hogy a röntgenig eljuss. Borogasd esetleg.

2012. okt. 3. 23:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, majd valamit kitalálok.. szerintem mégegyszer visszamegyek az orvoshoz, mert ezzel nem szabad játszani.
2012. okt. 4. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!