Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerinted hiba lenne abba...

Szerinted hiba lenne abba hagyni az iskolat ezert? Es gyenge, gyava ember vagyok?

Figyelt kérdés

Meg csak 1 honapja kezdodott el a suli(okj-s kepzes, postaforgalmi).

A tobbiek ismertek nagyjabol, mert itt erettsegiztem 2 eve.

Most 8-an vagyunk egy osztalyban lanyok.

Mar elso nap kikozositettek, csunyan beszolnak, terrorizalnak. Uvoltoznek velem, es kibeszelnek mindenkinek amit csak tudnak mindent kitalalnak. En egy csendes lany vagyok, egyszeru, hetkoznapi temak erdekelnek, nem vagyok egy feltuno jelenseg, nem divatozok, nem tudok tv musorokrol beszelni, semmirol ami a mediaval kapcsolatos. Ezert is csunyan kiosztottak. Nem volt emiatt sok baratom sosem inkabb 30-40 evesekkel talalom meg az osszhangot.

Hajlamos vagyok depresziora es mar 3x volt ongyilkosagikiserletem is. Nagyon kilatastalannak erzem a helyzetem, allandoan elutasitottak es bantottak, de mar ovodaban is, kesobb altalanosban es a gimnazium siralomhaz volt szamomra ahogy most ez a szakma is.

Jartam terapias beszelgetesekre tobb honapig, majdnem egy evig. Sikerult felismernem a hibaim es elfogadni masokat, meglatni a legrosszabb emberben is a szepet. De nem valik hasznomra...

Mivel eljutottam arra a pontra hogy aludni se tudok es altatot kell szednem igy elgondolkoztam hogy kockaztassak-e meg es maradjak veluk ebbe az osztalyba? Nagyon felel es rettegek toluk a mindennapi megalaztatas es dominanciajuk miatt.

Nem tudom mit tegyek..

2012. okt. 3. 08:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
az autisták nem szeretnek hasonló dolgokat csinálni
2012. okt. 4. 11:38
 22/26 Ilyent ***** válasza:
Nem értelek. Magyarázd el bővebben. "az autisták nem szeretnek hasonló dolgokat csinálni"
2012. okt. 4. 11:48
 23/26 anonim ***** válasza:
Ember te milyen értetlen vagy! Mi a f*sz kötekedsz? Azt akarja a tudtodra hozni, hogy valszeg ő nem autista te gyopár! Én k*rvára vágom mi a szitu veled kislány, én is hasonló cipőben jártam 15 éves koromig aztán én is beolvadtam a klikk-be. Belementem minden hülyeségbe, ökörködtünk sokat és elfogadtak. Majd nemsokára már én lettem az egyik vezető, azt csináltuk amit én javasoltam,(volt szavam) és ha én azt mondtam valamir hogy elég akkor hiába álltak velem szemben tizen, elfogadták és abbahagyták. Ezt most azért írtam csak le hogy erőt adjon, hogy nincs minden elveszve és ha tehetném elmennék a sulidba és jól beverném a köcsögök képét ha lány ha nem lány, Lesz*rom, így senki nem viselkedhet a másikkal!! Felháborító. Igenis állj velük szembe. Tudod mi a legilyeszőbb dolog egy esetleges veszekedésben? Az ha hirtelen támadsz és ordítva odab*szol egy széket hogy most már elég legyen vagy egyenkét vágod el a torkukat. Hidd el meg fognak szeppenni. Igaz nekem is volt egy két verekedésem, mire kiharcoltam a jogaimat, de simán megérte. Sok sikert a továbbiakban. Szólj bármikor ha tudok valamiben segíteni!
2012. okt. 6. 08:46
 24/26 Ilyent ***** válasza:

Utolsó

"Belementem minden hülyeségbe"

Szóval te egy ilyen bohóc voltél akinek kétszer azt mondták hogy nem mered a harmadika meg már csináltad is.

" ha én azt mondtam valamire hogy elég akkor hiába álltak velem szemben tízen, elfogadták és abbahagyták"

Ez a játszótéren történt???

" Tudod mi a legilyeszőbb dolog egy esetleges veszekedésben? Az ha hirtelen támadsz és ordítva odab*szol egy széket hogy most már elég legyen vagy egyenkét vágod el a torkukat."

Tudod mi pont ezt akarjuk látni. Ez viccesebb mint hogy szótlanul hallgatsz lehajtott fejjel. Vagy szerinted miért csesztetjük az embereket???

"Szólj bármikor ha tudok valamiben segíteni!"

Egy idegbeteg aki lányokkal tud keménykedni biztosan jó választ ad.

"jól beverném a köcsögök képét ha lány ha nem lány" Ehhez én csak gratulálni tudok.

2012. okt. 8. 18:50
 25/26 anonim ***** válasza:

No nézd már egy okos tojás!

Utolsó:

Te nagyon okosnak képzeled magad ugye, te is közülük valónak tartod magad:"Tudod mi pont ezt akarjuk látni"

Na kíváncsi lennék ha odamennák tényleg és belevernék a fejedbe, hogy ha mégegyszer hozzászólsz ahhoz a lányhoz akkor jön a többi, vajon kinyitnád e mégegyszer a p*fád? Megpróbálhatjuk, írd a címed.

A másik kiragadott mondatra válaszolva: Ha tudnál olvasni és értelmezni egy egész mondatot nem keverednél ellentmondásba magaddal. Nem a játszótéren történt az mikor leállítottam a már haverokká vált ellenségeim, és ez már az után történt miután befogadtak és volt szavam, idézem:"Majd nemsokára már én lettem az egyik vezető, azt csináltuk amit én javasoltam,(volt szavam) és ha én azt mondtam valamir hogy elég akkor hiába álltak velem szemben tizen, elfogadták és abbahagyták."

Na tisztul már a kép?

A következő dolog, ti azt szeretitek látni mikor az ember szenved:"Tudod mi pont ezt akarjuk látni. Ez viccesebb mint hogy szótlanul hallgatsz lehajtott fejjel. Vagy szerinted miért csesztetjük az embereket??? "

Beteg f*aszok vagytok és igenis ha tudnám ki vagy és nem bújnál az imeretlenség leple mögé elbeszélgetnék veled csak így szemtől szemben. Hidd el megváltoztatnám a hozzáállásod, így vagy úgy de érvényt szereznék az akaratomnak a jók javára. Mert ezeket én is átéltem és akkor is voltak olyan emberek akik kiálltak mellettem és szóltak hogy álljanak le. Ezt most köszönöm is nekik és én is így teszek ha tetszik ha nem!

Utolsó reakciódra :"Egy idegbeteg aki lányokkal tud keménykedni biztosan jó választ ad." a válaszom pedig a következő:

Nem idegbeteg vagyok csak unom a gyökerek elnyomását, soha, ismétlem soha nem fogom eltűrni a környezetemben hogy a gyengébbet bántsa ok nélkül egy olyan kis p*cs mint te. És még valami, az olyan nőnemű lény aki egy másik lányt szivat, csak viccből az számomra nem nő többé. Egyébként is, a nők mindenhol egyenrangúaknak hírdetik magukat, ha valami rosszat tesznek és bűnhődni kell akkor már nem is egyenrangúak? Akkor ők a gyengébb nem akit nem szabad bántani? Hidd el ha férfi ha nő tesz olyat ami a másik ember számára megalázó(gondolok itt az iskolai cigány terorra), akkor ugyan olyan erővel verem be a képét mind a kettőnek. Nem kivételezek. Ja és utólag megjegyezném, nem vagyok erőszakos ember, de ha kihozzák belőlem az állatot...

Végülis örülök, hogy a ti f*jtátok is nyilatkozott és láthattuk, milyen primitíven gondolkoztok és élvezitek ha más szenved, viszont ha én azzal fenyegetőzöm, hogy ezt visszakapod(ha nem is élettől, hanem tőlem) akkor ti vagytok legjobban felháborodva. Ez ugye csak vicc. Szerencséd, hogy nem tudom ki vagy, mert megkeresnélek...

2012. okt. 15. 03:26
 26/26 Ilyent ***** válasza:

Utolsó

"Hidd el megváltoztatnám a hozzáállásod, így vagy úgy de érvényt szereznék az akaratomnak a jók javára"

Te melyik csoportba tartozol hogy ilyen nagyra vagy magaddal??? Elérted a vágósúlyt vagy most másztál ki a fekpad alól??? Egypár kislányt még meg kell verned, hogy esélyegyenlőséggel induljunk egymás ellen. Számomra unalmas az amikor beleszeretnének verni a fejembe. Nekiindultok keményen, hogy majd megmutatjátok ki a "f@sza gyerek" de csak a jobb csapott után arra eszméltek a földön fekve, hogy valaki áll a fejeteken és nem kaptok levegőt.

Ezek után rohantok a rendőrségre feljelentés tenni, meg a kórházba látleletért.

Nem egy rendőrségi szembesítésen voltam, ott nem voltak már "menők" csak ártatlanok.

"Ezt most köszönöm is nekik és én is így teszek ha tetszik ha nem!"

Akkor már én is köszönöm 4év dzsúdó edzésnek 6év muay thai edzésnek és 5év Mixed Martial Arts (MMA) edzésnek hogy ekkora POFÁM lehet.

És amúgy te igazi férfi lehetsz ha nőket tudsz verni. Én előbb vágnám le a kezemet.

2012. okt. 17. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!