Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerinted hiba lenne abba...

Szerinted hiba lenne abba hagyni az iskolat ezert? Es gyenge, gyava ember vagyok?

Figyelt kérdés

Meg csak 1 honapja kezdodott el a suli(okj-s kepzes, postaforgalmi).

A tobbiek ismertek nagyjabol, mert itt erettsegiztem 2 eve.

Most 8-an vagyunk egy osztalyban lanyok.

Mar elso nap kikozositettek, csunyan beszolnak, terrorizalnak. Uvoltoznek velem, es kibeszelnek mindenkinek amit csak tudnak mindent kitalalnak. En egy csendes lany vagyok, egyszeru, hetkoznapi temak erdekelnek, nem vagyok egy feltuno jelenseg, nem divatozok, nem tudok tv musorokrol beszelni, semmirol ami a mediaval kapcsolatos. Ezert is csunyan kiosztottak. Nem volt emiatt sok baratom sosem inkabb 30-40 evesekkel talalom meg az osszhangot.

Hajlamos vagyok depresziora es mar 3x volt ongyilkosagikiserletem is. Nagyon kilatastalannak erzem a helyzetem, allandoan elutasitottak es bantottak, de mar ovodaban is, kesobb altalanosban es a gimnazium siralomhaz volt szamomra ahogy most ez a szakma is.

Jartam terapias beszelgetesekre tobb honapig, majdnem egy evig. Sikerult felismernem a hibaim es elfogadni masokat, meglatni a legrosszabb emberben is a szepet. De nem valik hasznomra...

Mivel eljutottam arra a pontra hogy aludni se tudok es altatot kell szednem igy elgondolkoztam hogy kockaztassak-e meg es maradjak veluk ebbe az osztalyba? Nagyon felel es rettegek toluk a mindennapi megalaztatas es dominanciajuk miatt.

Nem tudom mit tegyek..

2012. okt. 3. 08:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy ők gyengék-e nem láttam őket annak.

A tanárt is rendszeresen megalázzák, olyannyira, hogy a tanár kedvez nekik és ha kell 2-3 órán keresztül beszélgetnek sorozatokról, vagy más nyomorúságán. Mindenki feél tőlük, de ha kell tudnak viselkedni, hogy a rokonszenvet elérjék bárkinél, akiknél fontos..

A többi nem számít, csak hogy jól érezhessék magukat a bőrükben, azt tegyék amihez kedvük szottyan, és ezért ők nem kapnak a sorstól verést.

2012. okt. 3. 12:43
 12/26 Ilyent ***** válasza:

"Nem tudom, hogy ők gyengék-e nem láttam őket annak"

Mindenkinek van gyengéje olyannal még nem találkoztam akinek ne lett volna.

Közöttük van 1-2 hangadó a többi meg a "szolgák" és te vagy közöttük a "bohóc"

Ez kb így épül fel véleményem szerint.

A tanárt meg annyira nem érdekli hogy te megtanulod vagy sem. Neki a fizetése akkor is megvan. Talán még ezzel is szenvedni fog. Nem az ő kárára megy.

"Sors" Mi az??? Azt hiszed aki rossz abba villám csap vagy elüti egy kocsi???

2012. okt. 3. 13:14
 13/26 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Nem tudom, hogy lehetnék semleges a szemükben, nem kell hozzám szólni, semmi reakciót nem szeretnék kiváltani belőlük. Nyugodtan nézzenek át rajtam, nem úgy mint most...

Azt mondta még régen valaki, hogy ha ezek piros helyet kéket mondanak én is mondjam azt és vihogjak velük együtt, tök mindegy kit aláznak meg és mi a vicc tárgya...

Soha nem lehetek akkor az aki vagyok? mert az nevetséges, gáz?

Fogalmam sincs, hogy lábaljak ki ebből a helyzetből.

2012. okt. 3. 13:31
 14/26 Ilyent ***** válasza:

"Soha nem lehetek akkor az aki vagyok? mert az nevetséges, gáz?"

Egy depressziós meg öngyilkosságra hajlamos ember??? Ezt most komolyan kérdezted vagy csak vicc??? Mert én jót nevettem. Az a baj szerintem te sem nagyon tudod mit szeretnél.

De ha ilyen akarsz lenni mint most akkor senki nem tud rajtad segíteni.

Mert inkább elfogadod a megaláztatást mint hogy tennél ellene.

2012. okt. 3. 14:00
 15/26 A kérdező kommentje:

Én ilyen vagyok:

En egy csendes lany vagyok, egyszeru, hetkoznapi temak erdekelnek, nem vagyok egy feltuno jelenseg, nem divatozok, nem tudok tv musorokrol beszelni, semmirol ami a mediaval kapcsolatos.

Miért azt ragadod ki az egészből, ami átmeneti?

Illetve még mindig nem tudom, mit lehet tenni ellene?

sosem voltam ellenséges, vagy bunkó, semmi ilyesmi.

2012. okt. 3. 14:05
 16/26 Ilyent ***** válasza:

"Miért azt ragadod ki az egészből, ami átmeneti?"

Nem tudom hogy mi átmeneti és mi nem az. Azt írtad hogy olyan szeretnél lenni amilyen vagy.

"Illetve még mindig nem tudom, mit lehet tenni ellene?" Ha nem szeretnél magadon változtatni akkor csak egy dolgot mégpedig NEVETNI.

De ha változni szeretnél akkor több mindent lehet. Ehhez csak ész kell (nem lexikális tudás)

"sosem voltam ellenséges, vagy bunkó, semmi ilyesmi"

És látszik is hogy sokra mentél vele. Ezek a dolgok már nem erényesek.

2012. okt. 3. 14:47
 17/26 A kérdező kommentje:
Lehet autista vagyok pont.
2012. okt. 3. 20:13
 18/26 Ilyent ***** válasza:
Hát az lehet.
2012. okt. 4. 10:49
 19/26 A kérdező kommentje:

Bár én szeretek más emberek szemébe nézni, és beszélgetni.

szeretek a családdal együtt lenni, nevetni, sokat társasozni, de kb ennyi.

2012. okt. 4. 10:54
 20/26 Ilyent ***** válasza:

"Bár én szeretek más emberek szemébe nézni, és beszélgetni.

szeretek a családdal együtt lenni, nevetni, sokat társasozni, de kb ennyi."

Ez most hogyan jött ide???

Társasozni??? Hazamennék benyögném ezt szerintem csak annyit mondanának: Fiam te milyen kábítószert fogyasztottál vagy beteg vagy???

2012. okt. 4. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!