Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mért nem növök semmit?

Mért nem növök semmit?

Figyelt kérdés
13 vagyok nemsokára 14 és csak azt látom hogy a csípőm szélessége növekszik a magasságom meg már majdnem 1 éve semmit nem változott. Sorra húznak el mellettem a többiek a tornasorba. Mért nem növök? 13/L
2012. okt. 2. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 13-14 éves koromban 160 cm voltam, most 25 vagyok és most is annyi vagyok. Én sem nőttem. Valószínűleg anyukámra üthettem genetikailag, aki szintén alacsony.

Nőhetsz még, de az is lehet, hogy te is ekkora maradsz.

2012. okt. 2. 18:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az én családomban sem magas különösebben senki. De a remény hal meg utoljára, hátha növök még!:)
2012. okt. 2. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Hány centi vagy?
2012. okt. 4. 08:19
 4/6 A kérdező kommentje:
157cm.:/
2012. okt. 4. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem is vagy alacsony.
2012. okt. 4. 14:32
 6/6 A kérdező kommentje:
A tornasorban az utolsó előtti helyre csúsztam mikor ennél sokkal előbb álltam eddig. Ráadásul elég tömzsi a testalkatom. Az egyik osztálytársam tavaly év elején igen tömzsi volt, pont mint én. Egy év alatt viszont úgy megnyúlt hogy csodás alakja van. Ezért vagyok kissé elkeseredett. De azért kösz!
2012. okt. 4. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!