Nem tudok egyáltalán pozitív lenni az életben, hogy tudnék ezen változtatni? 22/F
Kb 2 éve van ez nálam, hogy semmi szépet és jót nem látok az életben, 2 éve vesztettem el anyukámat később derült ki róla, hogy nagyon beteg mai napig elég nehezen tudom feldolgozni. Kereszt szüleimhez kerültem, mivel egyedül nem tudtam volna megélni, mert még nincsen szakmám, ezért kénytelen voltam elköltözni.
Innentől kezdve nem tudok sehogy se pozitív lenni, nagy pénztelenségben élünk, a kereszt szüleimmel se tudok mindig jól kijönni, a 2 barátommal is elég ritkán tudok találkozni mert nem igazán érnek rá, és sajnos elég messze lakok tőlük, más barátom meg nincsen, mert kb minden ember lesz.r engem. Másokkal is tartom a kapcsolatot facebookon, hogy szívesen lennék a társaságukkal, de sz.rnak rám.
A legnagyobb problémám az, hogy nincs barátnőm és még sajnos nem volt az életemben, egyrészt nehezen megy nekem a vadidegenek leszólítása másrészt meg mindig olyanokat fogok ki akiknek már régóta van kapcsolatuk. 2 barátommal is szeretnék ismerkedni lányokkal, de az egyiknek már több éve van kapcsolata, a másik meg nem érdekli, hogy nincs senkije és csajozni se akar, nem azért mert meleg hanem lesz.rja a nőket, eddig csak egy pár kalandjai voltak, de nekem rendes kapcsolat kell nem akarok prostizni, mert az számomra lenne megalázó.
Két sulimat is elvesztettem ezek miatt, félek hogy a mostanit is elfogom veszíteni.
Majdnem féléve megismerkedtem egy lánnyal, akibe teljesen megtaláltam az ideálomat szép arc, átlagos test, nagyon kedves volt velem mindig és jókat elbeszélgettünk igazából egy diákmunkában ismertem meg, és hogy vége lett azóta nem találkoztam vele. :( Meg sajnos neki is van párja. Munka után próbáltam még jobban ismerkedni vele facebook-n, de egyszerűen letojja a fejemet sokszor irkálok rá és alig válaszol, és mindig azt mondogatja, hogy nem ér rá sok a dolga, írta azt is, hogy néha zavarja, hogy írkálok rá pedig nem hajtani szeretnék rá csak barátságba lenni vele.
Ezek miatt nem tudok egyáltalán pozitív lenni, már kétszer is voltam pszichiátrián, pszichológusok-nál is voltam, de nem segítettek lehet az is benne van a pakliban, hogy ők nem kértek erre pénzt. Komolyan mondom sokkal boldogabb ember lennék, ha lenne kapcsolatom, mivel egyből pozitív lennék és a párom életét is nagyon boldoggá tenném. Hiába mondja nekem mindenki, még az a lány is mert neki is panaszkodtam ezekről, hogy legyek pozitív, és örüljek minden kis dolognak, de azt nem fogja fel senki, hogy ez nem úgy működik, hogy csettintek egyet és már is pozitív vagyok, meg akikkel beszéltem erről nem tapasztalták meg azt a fájdalmat, hogy elvesztik a szüleiket.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!