Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mégis mi baja? (kérdésed rövid. )

Mégis mi baja? (kérdésed rövid. )

Figyelt kérdés

A kategória nem biztos hogy jó..:)

Szóval edzésekre járok, ahol rövidgatyó + trikó az edzőcucc. 15 vagyok és szőrtelenítettem ilyen krémmel ami elég büdös. Egy fürdőszoba van, bejött és leoltott, hogy neki ilyen idős korába még eszébe sem jutott..blablabla..de könyörgöm hogy néznék ki csupa szőrösen?( Budapesten lakok , itt van olyan aki már 12 évesen is szőrtelenít és erre kiakad rám anyám hogy csupa büdös lett a ház ..oké panelben lakunk de vannak szükségleteim.)

2012. szept. 23. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Borotváról hallottál már? Az a krém tényleg valami rohadás szagú, és nem tudom egy srácnak a hónalján kívül milyen LÁTHATÓ helyen kéne szőrtelenítenie...
2012. szept. 23. 19:55
 2/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2012. szept. 23. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy fiú?
2012. szept. 23. 20:03
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! attól hogy rövidgatya, lehet passzos és a trikó is női..amúgy röpizek
2012. szept. 23. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Jaaaa, bocsika, valamiért fiúnak hittelek. Sorry, akkor jogos. Ablakot nem lehet nyitni a fürdőben? Jó tényleg az a krém, csak a szaga..... Epilátor esetleg?
2012. szept. 23. 20:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék venni..abból a krémből meg volt itthon (ő vette XD) ablak meg van de elég kicsi a fürdőszobában..:) Amúgy semmi baj, csak hirtelen furcsa volt , hogy leoltanak :P
2012. szept. 23. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Most az a baj, hogy büdös a szőrtelenítő krém, vagy az, hogy szőrtelenítesz?
2012. szept. 24. 08:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Hogy szőrtelenítek, meg hogy büdös :) de könyörgöm ő vette: ezt használhatod címszóval :O
2012. szept. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!