A Letroxtól nem fogok meghízni?
Elvileg az alulműködés jár hízással, tehát elvileg pont hogy fogynom kéne, ha elkezdem a hormonpótlást, de nézd: “51 éves vagyok. 10 éve hogy az orvosom pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizált nálam. Hormonpótlást javasolt: vagyis egész életemben gyógyszert kell szednem, hogy tünetmentes maradjak. Ráadásul ez a gyógyszer komoly súlygyarapodással is jár: nekem már az első időkben sikerült 15 kilogrammal “megnehezítenem” az életem. A hízás miatt elkeseredtem, mert már nem tartottam magam olyan vonzónak, mint amilyen voltam. Egy évvel ezelőtt radikális fogyókúrába kezdtem: káposztalevessel kínoztam magam. A gyomrom folyamatosan korgott, éheztem, viszont a kilók nem akartak eltűnni. És ezután találkoztam a kókuszolajjal. Folyamatosan böngésztem az interneten, külföldi cikkeket olvastam a kókuszban rejlő csodáról, szakembereket kerestem meg. Mindenhol csak meggyőző véleményekkel találkoztam, így én is rászántam magam a kókuszolaj használatára. mindössze két-három hónapnak kellett eltelnie, hogy már látványosan karcsúbbnak mutatkozzam. arról nem is beszélve, hogy a hormontabletta mennyiségét is a negyedére csökkenthettem. Most 20 kilogrammal vagyok kevesebb, mint tavaly télen. Naponta háromszor fogyasztom a kókuszolajat, diónyi mennyiségben, pirítóssal. Nagyon fontos, hogy azért az étkezésre odafigyeljek. Sok gyümölcsöt eszem, és kevés húsos ételt. Én nagyon boldog vagyok, hogy nálam, működik. Teljesen, életem részévé vált.”
Nem reklámozni szeretnék, hanem szabályosan hivatkoztam az idézetre. És nem csökkentett mennyiségű hormont akarok szedni, hanem semennyit, szóval tényleg nem volt reklám. Sőt nem ez az egyetlen eset, amikor hízásról olvastam.
Egyszerűen nem merem elkezdeni szedni... :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!