Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehet hatásosan meghízn...

Hogyan lehet hatásosan meghízni? (+4-6 kilót? )

Figyelt kérdés

Már kb 2 éve azon kínlódok, hogy felszedjek pár kilót... nem kellene sok , 4-6 kg bőven jó lenne. Családban persze mindenki vékony alkatú, de én túlzottan (48 kg - 167 cm).

Kérlek titeket ha tudtok valami tanácsot a hízással kapcsolatban, segítsetek!

Főleg, ha te is voltál nagyon vékony, és sikerült felszedned pár kilót!

2010. dec. 29. 18:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Minden nap főtt kaja, lehetőleg ugyanabban az időben. Valamint ne várd meg míg éhes leszel, amint tudsz enni bármit is, egyed, legyen az nasi, vagy akár egy szem krumpli az ebédről, bármi.

167/51 vagyok most Karácsony után :)

2010. dec. 29. 18:45
 2/25 A kérdező kommentje:

Köszi, igen igyekszem sokszor enni... :)) keveset...

sajna ha sokat eszek egyszerre olyankor rosszul vagyok, de am nem vagyok anorexiás, vagy ilyesmi. ;)

2010. dec. 29. 18:47
 3/25 Da puta madre ***** válasza:
Hát, figyelj.... Nem lesz egyszerű menet! Ha valaki, akkor én tudom, hogy milyen nehéz... Egyféleképpen sikerült: 2, max 3 óránként annyi kaját kell megenni, mint amennyit ebédre szoktál. Nagyon nehéz, főleg az elején, pár hétig. Sokszor már hányingerem volt, de a kaja fele még tányéron volt. Mindig megettem. Csak így lehet.
2010. dec. 29. 18:52
 4/25 A kérdező kommentje:
ajjjajjj, hát ezzel már próbálkoztam, és bizony, nekem egyszer nem csak hányingerem volt, hanem sajnos ki is "jött"... Azóta nem merek túlzottan durván sokat enni. De azért próbálok emelni egy picit az adagok méretén :) köszi!
2010. dec. 29. 18:56
 5/25 anonim ***** válasza:

Addig van hányingered, míg kitágul a gyomrod picit, utána fokozatosan egyre többet és többet fogsz tudni enni. Velem az a baj, hogy kifejezetten nem is szeretem a túlzottan jóllakott érzést, de ha teleeszem magam ebédre, ekkor egy süti még mindig befér utána :) csak sajnos most mind a hasamra jött :(

1. voltam :)

2010. dec. 29. 18:59
 6/25 Da puta madre ***** válasza:
Igen, ez velem is előfordult, többször is. De most már 2-3 óránként éhes vagyok.
2010. dec. 29. 19:07
 7/25 Da puta madre ***** válasza:
És olyan is volt, kijött, aminek ki kellett, 5 perc múlva már ettem a következő adagot...
2010. dec. 29. 19:08
 8/25 anonim ***** válasza:
Hát nekem sikerült péntek,szombat és vasárnap napjain kitartó zabálással felszedni 3 kilót :D Néha akkora hasam volt, hogy azt hittem terhes vagyok. De azóta normalizáltam a bevitt ételmennyiséget meg mellé sportolok, szóval azóta a felétől már "megszabadultam". Az én tippem, hogy egyél olyan kajákat amiben sok a keményítő, pl: krumpli, hirtelen más nem jut az eszembe, de neten utána tudsz nézni. Persze ez alkat függő, mert én hajlamos vagyok a hízásra, de ha kitartóan zabálsz, akkor sikerülhet felszedni azt a pár kilót. Ha nem, akkor szólunk egy orvosnak, és ő gyorsan lekapja rólam, utána pedig felteszi rád :D
2010. dec. 29. 19:24
 9/25 A kérdező kommentje:

Jesszus xD Én amikor kihánytam a kaját aznap tényérra sem tudtam nézni :D Nem hogy 5 perc után újra enni :D Csodálom hogy egyáltalán hogy bírtad!

"Utolsó": Az orvosos- kilóátpakolós ötlet nem is lenne rossz, ha valóban működne...

A krumplit egyébként szeretem... ma is azt ettem májjal (egyik kedvencem).

2010. dec. 29. 20:22
 10/25 :D:D válasza:
szerintem nem kéne fogynod.sőt.
2010. dec. 29. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!