Már kb 2 éve azon kínlódok, hogy felszedjek pár kilót... nem kellene sok , 4-6 kg bőven jó lenne. Családban persze mindenki vékony alkatú, de én túlzottan (48 kg - 167 cm).
Kérlek titeket ha tudtok valami tanácsot a hízással kapcsolatban, segítsetek!
Főleg, ha te is voltál nagyon vékony, és sikerült felszedned pár kilót!
Muszáj volt. Én legalább is úgy éreztem. Meg kellett enni, akár jól esett, akár nem. Ez csak felfogás kérdése.
2010. dec. 30. 13:10
12/25 Da puta madre válasza:
Elárulok pár "titkot":
Mikor tele vagy, próbálj mindig egy kicsit többet enni, mikor már hányingered lesz, jöhet valami más ízű. A gyümölcs tökéletes. Pl narancs. Az a lényeg, hogy erős íze legyen, elnyomja annak az ízét, amit eddig ettél. Így még le kell mennie pár falatnak abból amit eszel, naranccsal együtt. Ha már így is nehéz (nehéz lesz végig), akkor jöhet a titkos fegyver, a víz. Kaja-narancs, gyorsan megrágod, egy korty víz a szájba, és nyelsz. Egy idő után tágul a gyomrod, és nem kell így szenvedned. 4-5 kiló nem sok, menni fog! Sok sikert hozzá!
2011. jan. 2. 15:43
13/25 anonim válasza:
sóóók cukor meg zsíííír! nekem épp az a bajom, hogy imádok enni! Bárcsak így utálnék zabálni, mint ti!:D:D
Szóval az én tippem:
minden reggel és este 1 jó adag finom kakaó cukorral, tejszínhabbal. (pláne este)
amit este 6 után eszel, az sokkal jobban lerakódik, már nem hasznosítja a szervezeted - tehát jön a zsír:)
Sok sikert!:)
2011. jan. 7. 14:38
14/25 Da puta madre válasza:
Nekem nincs már ezzel gondom, de volt. Az amit írsz, nem teljesen igaz, mert attól függ, hogy a nap folyamán mit eszel. Ha nem léped túl a szükséges kalória adagodat, ehetsz amit akarsz, nem fogsz hízni. Ehetsz te éjjel is, ha nappal nem eszel eleget, nem fogsz hízni.
2011. jan. 7. 14:55
15/25 anonim válasza:
Szia! Szerintem csak izmosodj, akkor is talán nehezebb leszel és lehet hogy az könnyebben fog menni mint hízni :)
2011. jan. 7. 15:38
16/25 anonim válasza:
Pontosan ez a bajom,egyátalán nem hízom.167cm vagyok 53kg voltam(sosem voltam kövér!Mindig vékony testalkatú voltam),de tavaly óta megbetegedtem bélproblémáim vannak,és fogytam 6kg,sehogy se tudom visszatornázni magamat 53-ra:-(,napi 5x eszem,de piszok gyors az anyagcserém...ahogy eszem félórán belül már a wc-n ülök:-(....utálom magamat hogy ilyen sovány vagyok.
2011. jan. 7. 15:43
17/25 anonim válasza:
Nem kéne azt ajánlgatni neki, hogy zsírosodjon el... inkább izmosodnia kellene, az is növeli a súlyát, de én nem hiszem, hogy egy alapból vékony embernek erőltetnie kellene a minél több kaját befelé. Szerintem kezdj el erősítő edzéseket végezni, és amikor ebédnél-vacsinál úgy érzed, már jóllaktál, akkor még egyél egy keveset, pár kanállal többet, szóval apránként. Ne azzal kezdd, hogy úgy teletömöd magad, hogy majd kidurransz...:)
2011. jan. 7. 19:09
18/25 A kérdező kommentje:
Hát nem is bírom teljesen teletömni magamat... Mert ha túl sokat eszem akkor rosszul leszek... bár tény, hogy az utóbbi napokban észrevettem, hogy egyre nagyobb adagokat meg tudok enni, és gyakrabban is vagyok éhes!! :))) Tornázni és szobabiciklizni szoktam, de nem sokat (nehogy ledolgozzam mindazt amit megettem ). Mostanság nézegetem a kalóriatáblázatokat is, és igyekszem megvenni a több kalóriatartalmú kajákat. Egyébként a kérdés kiírása óta híztam 1 kilót :))))))))))))
2011. jan. 8. 08:46
19/25 Da puta madre válasza:
Csinálj inkább súlyzós edzéseket, így 2 legyet ütnél egy csapásra. Izmot, és tömeget is növelnél egyszerre.
2011. jan. 8. 13:56
20/25 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést, hehe!
Nekem is jól jönne 5 kiló, mert én most 45 kg és 160 cm vagyok! Szóval elolvastam a válaszokat, vannak benne jó ötletek, és köszi a kérdezőnek a kérdés feltételt! Már helyettem is feltette a kérdést! Egyébként hány éves vagy kérdező? Sok sikert a hízáshoz! Amúgy én tavaly még csak 42 kg voltam, de most az ünnepek alatt sikerült felszednem 3 kg-ot, ami remélem, hogy rajtam is marad, de igyekszem rendszeresen enni, és fejleszteni az izomzatomat, mert ezek fontosak szerintem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!