Instabil vagy gördülős talpú cipő. Mi a véleményetek róla? Tapasztalatok, mennyi idő alatt lehet megszokni?
Figyelt kérdés
Én most vettem egyet, nem is olcsón. Sajnos nehéznek érzem,
lemértem 90 gramm. 2x volt rajtam 2 illetve 4 órát. Még nincs izomlázam, egy ismerősöm szerint majd lesz nem is kicsi. Azok válaszát várom akik viselnek ilyet vagy akikek
nem jött be.
2012. szept. 11. 09:42
1/2 anonim válasza:
Anyum azt hordja, ő nagyon szereti, baromi kényelmes neki, napi 14 órákat áll benne, és azt mondja még így sem kényelmetlen.Nincs tőle izomláza.
Én viszont megállni sem bírok benne, mert olyan érzést kelt mintha orra akarnék borulni :D
2/2 anonim válasza:
Barátom anyja és a egy ismerős csaj hordta.
Ők áradoztak róla, hogy milyen jó.
Hát én nem venném fel, nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!