MBT cipő - mik a tapasztalatok?
Egy forgalmazótól hallottam (amikor még csak készülődőben volt a project), hogy az MBT megcsinálja a saját konkurenciáját az MBT cipők tovább fejlesztésével. Lehet, hogy most ez az olcsóbbik MBT.
Minden esetre, az hogy kinek segít, szerintem egyéni, attól függően, hogy ki, hogyan használja magát, és milyen az egyéni elrendeződése. Olyan ez, mint amikor Maris néni bevesz egy Aspirint piros pöttyeire, mert Bözsi néninek is az hatott.
Ha a jelen test koordinációhoz az szükséges, hogy az előre-hátra billegéssel arra kényszerülj, hogy felállj egyenesen, akkor valószínűleg jót fog tenni a cipő, kolléganőm is szereti.(Hacsak nem a billegést automatikusan csípőből fogod korrigálni, ami a kapaszkodás/veszítés miatt úgymond blokkolja a csípőt.)
Mivel a gerincferdülés oldal irányú, nehezen tudom elképzelni, hogy az előre-hátra működő MBT cipő hatással lesz rá.
Ha már gerincferdülés: guglizz rá az 'alexander-technika'-ra, az egyik bevásárlóközpontban volt bemutatójuk....
Rajtam csak pár percig volt egy ilyen cipő de még annyi idő alatt is megéreztem a hatását.
Szerintem nagyon jó .
lehet h veszek egyet..
Szia!
Mi a helyzet? Bevalt? En is gondolkodom csk az ára(89000 huf)odaver nekem rendesen...
Megerte megvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!