Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tudtok lánynak valami remek...

Tudtok lánynak valami remek izzadásgátlót javasolni?

Figyelt kérdés
A sima sprék nem használnak sajna..:// xddd
2012. szept. 10. 18:05
1 2
 1/13 Penszy ***** válasza:
exodor?!én is így voltam vele,de mióta ezt megtalátam száraz vagyok teljesen,van h.két hétig be se fújom vele.mert ezt 3naponta kell használni.herbatárba lehet kapni.
2012. szept. 10. 18:14
 2/13 dr. Kövi Brünhild válasza:

A Solutio Antisudorica kiemelten erős hatású. Eléggé agresszív anyag, de az egyik leghatásosabb. Az Al ionok a fő hatóanyaga.

dr.

2012. szept. 10. 18:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem a baba golyós deo nagyon bevált.
2012. szept. 10. 18:33
 4/13 A kérdező kommentje:
wááo..köszi..majd beszerzek egy kettő fajtát..mert igazából kb bemegyek suliba és 10 perc után már érzem hogy teljesen beizzadtam..:D köszi a válasokat .:.:D
2012. szept. 10. 21:28
 5/13 A kérdező kommentje:
válaszokat *
2012. szept. 10. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
a szódabikarbóna is nagyon hatásos
2012. szept. 10. 21:52
 7/13 Penszy ***** válasza:
jah és az exodor 700ft körül van.a solutio anti sudorica amit a 2.írt ,nekem nem vált be :S,hiába keveset kentem kimarta a bőröm,így maradtam az exodornál.
2012. szept. 10. 22:34
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

Csak úgy kend magadra ezeket a szarokat, hogy mellrákot okozhatnak. Eltömítik a pórusokat, nem jön ki az izzadtság, az izzadtságban pedig méreganyagok lehetnek. Ráadásul elég sok bennük a vegyszer, alumínim- és kőolajszármazék.

Ha extrém módon izzadsz, akkor fordulj orvoshoz, mert elképzelhető, hogy betegség okozza.

Ha meg nem vagy beteg, akkor viseld el a normális folyamatokat, mert ha mellrákod lesz, visszasírod még azt az időt, amikor csak izzadtál.

Max. natúrkozmetikumot használj. Nem olyan hatásosak, mint a hiper-szuper izzadásgátlók, de legalább biztonságosak, és nem halsz meg tőlük.

(Természetesen nem 5 perc alatt okoznak problémát, hanem több év/évtized alatt.)

2012. szept. 11. 09:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja..,hát ez a másik..:D egyébként tudom hogy miket okozhat meg minden..de amúgy sem szándékoznék egyfolytában olyan hiper szuper izzadásgátlót használni ;D de azért megyjegyeztem ám és köszi ;D :DD
2012. szept. 11. 16:18
 10/13 Penszy ***** válasza:
és az orvos mit csinal,extrém izzadás esetén?botox?
2012. szept. 11. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!