Növekedési fájdalom ellen mit tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 17:47
2/9 A kérdező kommentje:
Nemrég vették ki a mandulámat, és az valószínűleg visszafogott a növésben , azt mondta az orvos,és a szervezetem hirtelen akarja behozni a lemaradást , ezért fáj 2x annyira, de mondott egy fájdalomcsillapítót, Panadolt, ami nem volt jó , nem használt.
2011. aug. 3. 19:39
3/9 anonim válasza:
Mid fáj pontosan?
Amúgy ha jól tudom ibuprofen alapú fájdalomcsillapítókat szoktak javasolni. Ilyen az algoflex, nurofen, advil...
De ha bemész egy gyógyszertárba akkor megtudják mondani, hogy pontosan melyek ezek a fájdalomcsillapítók. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Először mindenem fájt,most már csak a vállaim fájnak, de azok nagyon.A gyógyszerekkel az az egy bajom van, hogy annyi gyógyszert, meg annyifélét kellett szednem mostanság, hogy gondoltam hátha van valami más megoldás.Köszi a válaszokat!:)
2011. aug. 4. 07:43
5/9 anonim válasza:
Sajnos én mást nem tudok...:(
Jobbulást! Remélem hamar kinövöd..:)
6/9 anonim válasza:
Szedjél magnéziumos meg kalciumos pezsgőtablettát (napi 1-2 elég), igyál sok tejet, stb. Nálam bevállt.
7/9 anonim válasza:
A gyerekemnek a lába szokott fájni, meg anno nekem is gyerekkoromban. Nekem anno anyukám Gerozánnal kenegette a lábam, én meg a gyereknek Naturlandos Jégzselével, vagy más mentolos masszázskrémmel, gyógyászati segédeszközöket gyártó cégeknek szokott lenni ilyen termékük. Bekenni, törölközőbe becsavarni, nyugizni fél órát, utána mintha kicseréltek volna.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már nemsokára "kinövöm", már kezd elmúlni , ittam kalciumot is , meg be is kentem Naturlandos Jégzselével, és tényleg tök jó volt, hamar el is múlt.Köszönöm!!!:)
2011. aug. 6. 08:44
9/9 Yingtáó válasza:
ugyanez a problémája a lányomnak is. A lába fáj, sokat nő mióta kivették a manduláit. S nem jutott eszembe ajégzselé pedig van is itthon uhh....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!