Miért nem elégszik meg az alakjával ha nekem tetszik?
Helló mindenki, 17 éves fiú vagyok, a barátnom szintén 17. azthiszem kb 170 magas, és még csak ducinak sem nevezheto az alakja..vagy egy iszonyat pici hasa ha eszik rendesen, és szép kerek dereka van. az a tipic husi alkata van. a feneke is így szép. ..egyszeruen sehogy nemtudom meggyozni, hogy jól néz ki és így van szép alakja. a minap kozoltem vele, hogy az o alakja az én ideálom, kinevetett, és kozolte, hogy o undorítóan néz ki, stb. és én minden egyes ilyen megnyilvánulása után agyhugykovet tudnék kapni az idegtol..iszonyatosan zavar. hogy tudnám meggyozni végre az ellenkezojérol? pluszba most elkezdett tornázni is, nem is azzal van a baj, hanem hogy mellette naponta 1x hajlandó csak enni, és csodálkozi ha szédeleg, stb.. aggódok miatta, így csak kifogja készíteni magát. egyékbént nem egy hulye csaj, imádom, mindent megtennék érte, semmi mással kapcsolatban nincs baj vele, rendesen tanul, értelmes, stb.
ha nekem tetszik akkor magának miért nem? biztos, h tudtára adom, mert mindig szoktam neki mondani mennyire jól néz ki, plusz ha már kicsit kevesebb ruhában van, nem sokáig bírok magammal..
bármi otlet? megkoszonnék mindent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!