Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem elégszik meg az...

Iamdeath kérdése:

Miért nem elégszik meg az alakjával ha nekem tetszik?

Figyelt kérdés

Helló mindenki, 17 éves fiú vagyok, a barátnom szintén 17. azthiszem kb 170 magas, és még csak ducinak sem nevezheto az alakja..vagy egy iszonyat pici hasa ha eszik rendesen, és szép kerek dereka van. az a tipic husi alkata van. a feneke is így szép. ..egyszeruen sehogy nemtudom meggyozni, hogy jól néz ki és így van szép alakja. a minap kozoltem vele, hogy az o alakja az én ideálom, kinevetett, és kozolte, hogy o undorítóan néz ki, stb. és én minden egyes ilyen megnyilvánulása után agyhugykovet tudnék kapni az idegtol..iszonyatosan zavar. hogy tudnám meggyozni végre az ellenkezojérol? pluszba most elkezdett tornázni is, nem is azzal van a baj, hanem hogy mellette naponta 1x hajlandó csak enni, és csodálkozi ha szédeleg, stb.. aggódok miatta, így csak kifogja készíteni magát. egyékbént nem egy hulye csaj, imádom, mindent megtennék érte, semmi mással kapcsolatban nincs baj vele, rendesen tanul, értelmes, stb.

ha nekem tetszik akkor magának miért nem? biztos, h tudtára adom, mert mindig szoktam neki mondani mennyire jól néz ki, plusz ha már kicsit kevesebb ruhában van, nem sokáig bírok magammal..

bármi otlet? megkoszonnék mindent..

2012. szept. 10. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
hány kiló amúgy?
2012. szept. 10. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
61 volt utoljára amikor kérdeztem, kb 2 hónapja
2012. szept. 10. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az tökéletes, lejjebb egyáltalán nem kell fogynia! én 173cm el vagyok 70, és rajtam is van, 62 a cél, örülnék, ha annyi lehetnék, mint Ő. Sportolnia kéne, nem a kajával kűzdeni. Lejjeb fogy akkor sem lesz jobb, ha nem izmosodik. Akkor is lesz pici hasa, meg dereka. Keressen derék tornát de elég ha hetente formában tartj magát vele. és járjon le futni mondjuk hetente 2X. Enni ugyanúgy kellene. Mond meg nekik, ha nem eszik, nem tud izmot építeni, nincs miből! Valahogy ezt magyarázd el neki..
2012. szept. 11. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Megertelek. Nalunk is volt ez baj anno, amikor meg fiatalabb voltam. A nok sosem elegedettek. Sajnos a media is azt suggalja, hogy senki se jo pl amikor eleve sovany noket dagadtoznak le. Na akkor nincs no a Foldon aki jol erezhetne magat. De kik mondjak ezt? Hat meg ezt sem tudhatjuk. Nem tudom mi a megoldas. En magam mint no azt mondom, hog nem konnyu! Teljesen normalis lanyoknak kell emiatt kovernek ereznie magat! PL egy 170 cm/ 60 kg os lanynak. Hol kover az??? Ez nem az o hibaja!
2012. szept. 11. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja meg annyi, hogy egy egeszsegtudatosabb eletmodott sugallj neki! Menjetek el egyutt sportolni, egyetek, fozzetek egyutt egeszseges konnyu kajakat pl tenger gyumolcseibol. Olvasgassatok mi mennyi kaloriat tartalmaz, es mennyire van szuksege az embernek naponta. Ne egyetek csipszet meg igyatok kolat se. INformalodjatok az elelmiszerekrol, mibe van vitamin, stb..Igy atlatja majd o is, hogy mi a valos kep ez ugyben. UGyanis akik koplal s ugy fogy, az vissza fogja hizni, es az amugy jo alakja tonkremehet. Az eves nem bun, ha az ember esszel csinalja, es nem tobbet mint kell. En hiszem ha valaki ketsegbe van esve, csak tobb infora van szuksege, es akkor nem lesz gond.
2012. szept. 11. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!