El kéne mennem orvoshoz, vagy csak kiszakadjak abból az életből, ami nem tetszik?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja jelentkeztek a következő tünetek: szédülés, légszomj, fáradtság, koncentrációs zavar. Az elején még nem is foglalkoztam vele, gondoltam majd elmúlik, de szinte mindennapossá vált. Sokszor, ha felállok, megszédülök, valamikor ájulásérzésem van. Sokszor fáradt vagyok és gyenge. Van, amikor azt érzem, hogy lassan ver a szívem, szinte már megáll, aztán hirtelen dobban egy nagyot. Ez az állapot mitől lehet? Kérlek segítsetek, köszi előre is.2012. aug. 27. 16:02
1/5 anonim válasza:
Igen, célszerű lenne orvoshoz fordulni, bár nem írtad, hogy hány éves vagy, ez minden korban veszélyes lehet.
2/5 anonim válasza:
Hasonlóak nekem is vannak csak +ban fejfájás...Doki elküldött vérvételre...Akármitől lehet...
3/5 A kérdező kommentje:
23 leszek. Igazából arra fogom, hogy olyan helyen dolgozom, ahol legszívesebben sírnék. Minden nap lelkileg kimerít a munkahely, már rettegek, ha hozzám szólnak, és csak az időt nézem.
Kevés vizet fogyasztok, de alkoholt és cigarettát sokat. Nem pihenem ki magam rendesen.
Ha ezeken változtatok, remélem elmúlik ez az egész. Reggel semmi bajom nincs, csak ha beérek a munkába.
A testtartásom amúgy elég rossz, sokszor úgy érzem nincs helye a szívemnek dobogni, és állandóan monitort kell néznem, ami nagyon zavar.
2012. aug. 27. 16:12
4/5 anonim válasza:
ha ennyire nem szeretsz ott dolgozni tuti hogy az idegesség okozza a tünetet főleg ha csak azóta van mióta ott dolgozól
5/5 A kérdező kommentje:
3 hónapos a szakmai gyakorlat, és 2 hónapja vagyok ott, két hónapja tart. Mondtam is, sokszor bögőrohamom van, hogy oda kell mennem. :S
2012. aug. 27. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!