Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítene, ha hamarabb feküdnék...

Segítene, ha hamarabb feküdnék le? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régen nagyon nehezen aludtam el és minél többet aludtam annál rosszabb volt reggel az ébredés. Már vagy másfél-két éve 11 körül fekszek le és 6 kor kelek suli időben de teljesen kómás vagyok reggel, meg idegbeteg minden dolog miatt. Mikor kéne lefeküdnöm, hogy úgy ébredjek fel hogy egyáltalán nem vagyok álmos?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2012. szept. 6. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
hát le kellene feküdnöd vagy 10-kor, ha nem 9:45 kor. :D
2012. szept. 6. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
szóval 1 perc múlva
2012. szept. 6. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Átlagban 8 óra alvásra van szükségünk, de van akinek többre is. Legkésőbb 22-kor ágyban a helyed, ha reggel 6-kor kelsz. Az is fontos, hogy pihentető legyen az alvás, ehhez lefekvés előtt egy órával már nyugalomba kell helyezni a szervezetünket. Ne a gép előtt ülj, mert az aktiválja az agyat! Olvass valami könnyűt, vegyél egy kellemes fürdőt stb.
2012. szept. 7. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!