Mi bajom lehet? Lehetséges, hogy tüdőgyulladásom van?
Figyelt kérdés
Állandó nyomást érzek a mellkasomban, mintha levegő lenne bent rekedve. Ha mélyet lélegzek fáj, meg ha nyelek és lejut egy bizonyos pontra a falat akkor is nagyon fáj, ezért enni meg inni csak igen lassan és kis falatokban tudok úgy ahogy. Voltam ma orvosnál, de nyaralni van, az asszisztens felírt valamit és mondta, hogy hívjam fel csütörtökön megvagyok-e még. Viszont ez a helyzet nekem nagyon kellemetlen, szóval legyek erőszakosabb, vagy tényleg nem kell aggódnom? Anyám szerint tüdőgyulladásom van, de utánanéztem, akkor köhögnöm kéne. Mi lehet ez? (19L)2009. júl. 27. 17:23
1/4 anonim válasza:
Ahhoz nem kell köhögnöd,hogy tüdőgyulladásod legyen,szerintem menj el a helyettesítő orvoshoz! Légcső huruttól fájhat a mellkas,ha levegőt veszel!!!
2/4 anonim válasza:
Egyetértek, kell, hogy legyen helyettesítő orvos, keresd meg. Lázad nincs?
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs lázam, de nem biztos, mert elromlott a lázmérő. Tegnapelőtt reggel erős hidegrázásra ébredtem, azóta semmi láz tünet. Azt hiszem akkor holnap visszamegyek az orvoshoz és addig nem tágítok míg valaki meg nem vizsgál.
2009. júl. 27. 22:06
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, azt mondta amit érzek az ízületi fájdalom, de nem mondta mitől van meg meddig fog tartani, sőt, nem is lehet vele mit csinálni. Ennyi erővel itthon is maradhattam volna. De már nagyon fáj.
2009. júl. 28. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!