Ha a laborleletemben az eltérések nagyon minimálisak az azt jelenti, hogy semmi bajom sincs?
Nem, az az jelenti, hogy a laborlelet nem utal komolyabb problémára. Olyan leletet az életben sehol nem fogsz kapni, ami azt jelenti, hogy semmi bajod nincs.
Nyilván kérdés, hogy pontosan mik az eltérések, de ha minimálisak, akkor biztos, hogy a bajok oka máshol van. Reméljük, hogy a neurológus sem talál semmit, és csak valami stresszel összefüggő panasz.
Sajnos valószínűleg a neurlógián sem fogják megtalálni az okát! Nekem ugyan ezek a tünetek vannak (gyomorfájást leszámítva) ,meg azzal ak ülönbséggel hogy nekem össze-vissza fáj a fejem midnen részén, és többször is voltam neurológusnál, mindig kb 10 percet töltöttem benn, itt-ott megkopogtattak aztán hazaköüldtek. ÉS ez már évek óta így megy :( De több ismerősömtől is hallottam, hogy a neurológus semmire sem volt jó...
Ráadásul a December 1 elég távol van.. :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!