Hát-izom görcsre mit tegyek, h elmúljon a görcs?
Figyelt kérdés
Egyenlőre csak feküdni birok,azt is egy oldalom.Se állni,ülni nem.Meghúztam a hátizmom,vki ajánl vmi jó praktikát,h elmúljon a görcs?
Köszi
2009. júl. 26. 16:28
1/2 anonim válasza:
fhú...az az, amikor a fejedet is alig bírod mozgatni, ésha megmozdulsz vmelyik irényba határozottan, akkor az baromira fáj, és nemis megy??
ha az, akkor ezt ismerem, nekem gyakran van. én diclac géllel kenem, és éjszaka teljesen laposan alszom, csakegy kispárnával...ja és nekem a melegvízes zuhany is enyhít rajta, a melegvizet oda folyatom.
ha van a környékeden vki, akkor kérd meg h masszírozzon meg, azis enyhíti kicsit a panaszokat.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2009. júl. 26. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!