Lehetséges, hogy a vasas víztől (fúrott kútból) ment a hasam? Vagy attól nem szokott?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 15:44
1/2 anonim válasza:
A vastól inkább székrekedést okoz. Hasmenést más oda nem való anyagok okoznak, akár ROTA vírust is kaphatsz, ha nincs rendesen tisztítva a kútvíz.
Kútvizet csakis forralás után lehet inni, főleg, ha gyerek is kap belőle.
egy laboros
2/2 anonim válasza:
Ömm. A kutakkal az a baj, hogy rendkívül sok szennyeződést tartalmazhatnak, vagy beleeshet valami döglött állat és elkapsz valami életveszélyes fertőzést.
A kutak vizét ellenőriztetni kell fúrás előtt és után azonnal, illetve bizonyos időközönként. Nem tudom mennyit ajánlanak az illetékes szervek. Szerintem félévente, évente érdemes. Olvass utána.
Szóval igen, a kúti víztől mehet a hasad.
Hogy a túlzott vasbevitel okoz e hasmenést, azt nem tudom és most nincs időm utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!