Mitől lettek hatalmas pattanások a tarkómon?
Figyelt kérdés
Vannak kicsi pattanások az arcomon, azokra megvan a módszerem. Két nappal ezelőtt elkezdett fájni a tarkóm és tegnapra 3 nagy pattanásszerű nőtt.
Mitől lehet ilyen és mit lehet kezdeni vele, hogy ne fájjon és elmúljon mielőbb?
2012. aug. 23. 21:06
1/3 anonim válasza:
Pattanás, vagy csak pattanásszerű dudorok? Nekem volt hasonló, azt hittem egy rohadt nagy pattanás de mikor napok múlva is ott volt és csak nőtt, elmentem orvoshoz és kiderült, hogy nyirokcsomó gyulladás. Szóval szerintem várj egy keveset. Ha nem úgy viselkedik, mint egy pattanás, és nő, akkor menj el orvoshoz.
2/3 fairi1 válasza:
Azon a testtájon is normális a pattanások jelenléte. Háton nagyobbra szoktak nőni, nincs benne semmi fura. Csináld velük ugyanazt mint az arcodon levőkkel.
3/3 A kérdező kommentje:
Pattanások nem szoktak ekkorára nőni és fájni.
Holnap elmegyek dokihoz, mert utána meg hétvége.
2012. aug. 23. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!