Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Parlagfű-allergiások! Az...

Parlagfű-allergiások! Az Allegra tényleg nem álmosít, vagy lassít be?

Figyelt kérdés

Parlazin szedek, ami elég jó, szinte tünetmentessé tesz(ha szedem) de eléggé lelassít és dekoncentrálttá tesz.

Az Allegrának ha jól tudom teljesen más összetevői vannak, ezért kérdezem, hogy aki szedi, tapasztalt-e ennél belassulást, vagy hasonló "fáradtság"-os mellékhatásokat?

Köszönöm

2012. aug. 23. 16:06
 1/3 anonim válasza:
Fáradtságot nem, de nekem nem nagyon használ...
2012. aug. 23. 16:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

És te miket próbáltál előtte?

(én Calritine, Claritine akut- mindkettőtől egész nap alvás szintű kómás állapot, cetirizen-szintúgy, meg még volt azt hiszem 1-2 fajta ami nem osztott nem szorzott.

Meg szedek Coryzalia-t is ez nagyon jó,homeopátiás és bevált)

2012. aug. 23. 17:57
 3/3 anonim válasza:

Szia.

Hát már elég sok mindent, az az igazság :) Az egyik nevére emlékszem, zyrtec, de a többire sajnos nem :( Mondjuk én nem csak parlagfűre vagyok allergiás, hanem kb minden ilyen gazra sajnos :(

2012. aug. 24. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!