Valóban használ az Allegra nevű allergia ellenes gyógyszer?
Figyelt kérdés
Nagyon sok reklám szól az Allegra nevű gyógyszerről ,és ki szeretném próbálni,de nem tudom érdemes-e. Segítenétek?2011. aug. 5. 09:22
1/6 anonim válasza:
Enyhe allergiára valóban használ, de aki nagyon mélyen benne van, annak nem olyan őszinte a mosolya mint a reklámban szereplő embereké.
2/6 anonim válasza:
Én a 30db-os Cetrine nevű tablettát szedem,nekem az vált be.Allegra nem nagyon.Mellesleg jóval drágább,mint a Cetrine.
3/6 anonim válasza:
Ha olyan típusú allergiád van, mint amire kitalálták, akkor igen. Egyébként nem.
Meg az se mindegy, tényleg allergiád van-e (más betegségek is okozhatnak hasonló tüneteket).
4/6 anonim válasza:
Már biztosan kipróbáltál valamit, de azért leírom az én tapasztalatomat.
Nekem csalánkiütéses allergiám van, ami a Claritin mellett is ugyanúgy volt, aztán kaptam egy vényköteles gyógyszert is, amellett is ugyanúgy.
Aztán kipróbáltam az Allegra fortét, gondoltam nem veszthetek, és azóta nincsenek tüneteim!!! (lekopogom)
Csak egy tapasztalat.
5/6 anonim válasza:
Nekem nem rossz az Allegre. Nincs kiütésem pár napja és nem is tüsszögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!