Mennyire káros, ha valaki úgy alszik, hogy folyamatosan megy mellette a ventilátor? Anélkül nem tud aludni.
Azért is ide tettem fel a kérdést, mert az illető férje meg emiatt nem tud aludni,már a fejére húzza a párnát.
Tudom, hogy meleg van, nehéz elviselni, de ha közvetlen az ágy mellett van a ventilátor, s az emberre fújja a levegőt egész éjjel,az nem okozhat gondot?
Akár meg is fázhat mondjuk, de nem biztos.
Nekünk padlástérben van a szobánk, egy iciripiciri, rosszul szellőző ablakkal, ami déli fekvésű, így nálunk is éjjel-nappal megy a ventilátor, másképp már felfordultunk volna. Főleg én, aki amúgy sem bírom a hőséget. Nem fáztunk meg, pedig május óta ez megy, igaz, nem a fejünknél, hanem a lábunknál van a gép.
Úgyhogy megértem a feleséget, de a férjet is. Vannak halkabb készülékek is (a hang zavarja egyébként?), éjjelre pedig alacsonyabb fokozatra is lehetne állítani.
Köszönöm a válaszokat!
A gond az, hogy a fejére megy a ventilátor, s ez nem hiszem, hogy hosszú idő után jótékony.
A férjet az zavarja, hogy rá is nagyon fújja a levegőt(feleség mellett alszik), mivel nem forog a ventilátor. S már a férjnek is fájt a szeme pár nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!