Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnám növelni az...

Hogyan tudnám növelni az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Nem biztos hogy jó kategóriába írtam.Nincs semmi önbizalmam, ezért nincs sok barátom se csak 5, valahogy növelnem kéne mivel tetszik egy fiú és nem merem megkérdezni tetszem-e neki? Na de nem ez a lényeg hanem hogy hogyan növelhetném az önbizalmam? 13/L

2012. aug. 21. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:

5 barát sok, nem is lenne időd többre rendesen odafigyelni.

A fiúra elég, ha sokat mosolyogsz, kedves vagy vele. Ha igazán tetszel neki, idővel majd lépni fog.

Önbizalomhoz fogj egy lapot, és írd le pontokban, miben vagy jó! Legalább 5 pontot írj!

2012. aug. 21. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy barát is elég, de az igaz barát legyen! Minek kéne 5-nél több barát Neked?
2012. aug. 22. 08:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a barátok szerzése miatt növelném az önbizalmam és nekem az az 5 igaz barátom, hanem pl.:pasikhoz akik tetszenek nem merek hozzászólni, nem megyek nagy tömegbe mert olyan érzésem van mintha mindenki engem nézne stb. Nincs önbizalmam
2012. aug. 22. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van 5 rendes barátod szerintem érezd szerencsésnek magad, nekem például egy sincs... :/
2012. aug. 27. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Az önbizalmadat a barátaiddal,sikerekkel(például;sport sikerrel,vagy a versenyeken elért jó eredményekkel),tanulással növelheted!!!

Egyébként innkább addig örülj amig ilyen sok barátod van! :-)

2012. szept. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!