Könyörgöm, valaki adna tanácsot? FONTOS!
Figyelt kérdés
Hosszú évek óta fáradt vagyok, amivel jöttek a melléktünetek is: izom-izületi fájdalmak. Az orvosok csak találgatnak, cöliakiás vagyok, féléve gócos-tályogos mandulám szedték ki, de azóta is csak rosszabbodott az állapotom.
Állandóan torokgyulladásom van, köhögök és aftáim vannak. Mi lehet ez? Lassan nem bírok lábraállni!
2012. aug. 20. 15:59
1/8 anonim válasza:
gyenge immunrendszer, szedjél valami immunerősítőt
2/8 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem gyenge immunrendszer áll a háttérben. másnak is van, mégis tud járkálni. Elviselhetetlenül fáradt vagyok, recseg-ropog mindenem.
2012. aug. 20. 16:13
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, immunerősítőt amúgy 600x szedtem.
2012. aug. 20. 16:13
4/8 anonim válasza:
Akkor valami vitaminhiány, pl. vas
5/8 A kérdező kommentje:
vashiányom nincs, vaskúrát is sokszor tartottunk.
2012. aug. 20. 16:41
6/8 anonim válasza:
Én ilyen esetben teljes étrendváltoztatást ajánlanék. Hiszen tudjuk, amit eszel azzá leszel. Menj el egy metodic előadásra, igaz drága a bemérés, de legalább meg tudják m ondani, hogy honnan ered a baj. Hosszútávon olcsóbb, mint a csak tünetet kezelő gyógyszerek állandó szedése.
7/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem segít/segítene. teljesen egészségesen étkezem, semmi fehér cukor, semmi fehér liszt, sok gyümölcs-zöldség (bio általában), sok víz, napi 5x adagokra elosztva, biztos nincs vele baj.
most megint elkaptam valamit mióta kiírtam a kérdést, a lépcsőn alig bírtam feljönni, orvos azt mondta, hogy valamim be van gyulladva, de nem tudja mim.
2012. aug. 22. 09:18
8/8 anonim válasza:
Gyanús, hogy ez már inkább lelki eredetű, ott kellene keresgélni az okát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!