Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sos, lábam bedagadt, húzódik...

Sos, lábam bedagadt, húzódik a bőr, nagyon fáj, és mennem kéne?

Figyelt kérdés

Holnap és holnapután dolgozom, sajnos nekünk nincs aug. 20 miatt szünet. Cserélni senkivel nem tudok, diákmunkás vagyok.

Pár napja a városban saruban mentem, de eléggé régi és már kezd szétjönni, most vettem csak észre...

Tegnap is rohadtul fájt a lábam, mintha vizes lenne, érzem ahogy húzódik, és rohadtul fáj a sípcsontom, meg a combomnál is mintha "húzódna"...

Mit tegyek, holnap és utána is dolgoznom kell! Sajnos rengeteget gyaloglok kb. másfél órát naponta és a munkahelyemen is sokat állok, futkározok. Sportcipőben megyek melózni, melóban papucsban vagyok.

Mit tegyek?

2012. aug. 19. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Kend be valamilyen fájdalomcsillapító krémmel(pl: Voltaren, Flector, Fastum), és keress rá, hogy kell befáslizni a visszeres lábakat(a sarkakat sem szabad kihagyni) éjszakára pedig polcold fel. A sarut meg dobd a kukába. De ha nem jobb hát nincs mese, ügyelet lesz a vége, én is diákmunkás vagyok, ha kell akkor le tudod mondani a munkát, csak kérj ugye igazolást, meg tudják oldani ha nincs más lehetőség.

De meg kell kérdeznem, hogy biztos a cipő okozta, nem szedsz fogamzásgátlót mondjuk? Más problémát nem észleltél?

2012. aug. 19. 21:01
 2/4 anonim válasza:
jegeld vagy borogasd be
2012. aug. 19. 21:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez volt 3. munkanapom. Sajnos a biciklim nem jó, így gyalogolok, másfél óra 1 nap (de nem egyszerre hanem 4fele elosztva)

Meló előtti nap sokat gyalogoltam városban is a sarumban (utána néztem meg hogy rossz már az állapota a cipőnek), azelőtt meg többször futottam. :/

Nem szedek fog. gátlót

2012. aug. 19. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Bakki, amint tudsz, menj el orvoshoz, bár diákmunka alapján fiatal vagy, de ez nagyon trombózisgyanús!!!!
2012. aug. 20. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!