Duzzadt szemhéj, húzódik, fáj. Mit tegyek, mi lehet az ok?
Figyelt kérdés
A bal szemhéjamnál már tegnap is éreztem, hogy húzódik, de raktam rá sminket. Este is húzódott, fájt, és most reggel duzzadt volt, mikor felébredtem, fáj picit, ha pislogok.
Borogattam most kamillával. Kontaktlencsém van, azt nem tettem be, szemüveg van rajtam csak a szemüveg gyenge picit így iskolába nem tudom felvenni (de számítógéphez jó), mert a táblát már nem látom vele.
Mit tegyek hogy minél előbb elmúljon? Mi lehet a baj? Ugye nincs nagyobb gond, nem gyulladt csak belement valami smink vagy nemtom://
(pénteken és tegnap is voltam szabadban lehet a szél megfújt?)
2012. márc. 11. 08:10
2/3 anonim válasza:
Ilyen tünetem volt nekem is, amikor árpám volt. Kérdeztem, mitől lehet, azt mondták a szemészeten, sok monitornézés, nem jó fénynél olvasás, megerőltetéstől. Kaptam rá valami kis tubus kenőcsöt és elmúlt pár nap alatt. Ha viszont nem kezelik (az árpát) olyan lehetsz, mint Quasimodo. :S Nekem legalábbis már olyan szép nagy boxolószemem lett, mire eljutottam az orvosig.
3/3 anonim válasza:
Szia, én is jártam már így, egy vattát áztasd be kamillás meleg vízbe és rakd a szemhéjadra úgy fél órára, egy nap kétszer. Nekem hatott és 4 nap alatt rendbe hozta, de ha nem akarod nézesd meg dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!