Miért remegek emberek közt?
Figyelt kérdés
Ma pl. elmentem boltba (megjegyzem. Nem igazán érdekel itt senki...) és remegtem, ahogy a kasszánál voltam már nagyon remegtem, meg nem tudtam figyelni, hogy mennyi pénzt adjak.
Ez van velem általában, ha sok ember van körülöttem... (EZ gondolom azért, mert olyanok is...)
De tényleg nem érdekel semmi, de akkor miért remegek?
Meg nyom a mellkasom. Meg rosszul érzem magam...
2012. aug. 3. 17:14
1/5 A kérdező kommentje:
Bár... ha olyan emberek lennének körülöttem, akit nem rühellek, lehet jobb lenne.
2012. aug. 3. 17:15
2/5 anonim válasza:
Emberitisz undoritisz... -Nem kedveled ismeretlen emberek társaságát. Pszihés... ennyi. -Van mikor én se szeretek társaságba tömegbe menni. Ez akkor van mikor rossz passzban vagyok. Gondolom nálad is ilyesmi lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen.
Meg rosszak az emberek... egyre rosszabbak.
Ha olyan van mellettem, persze jobban érzem magam. (Bár ez ritka. )
2012. aug. 3. 17:18
4/5 anonim válasza:
Egyértelműen pánikbeteg vagy. Ezt lehet kezelni, keresd föl a háziorvosodat, aki továbbküld a megfelelő szakemberhez! (Manapság sajnos "népbetegségnek" mondható!) :(
5/5 A kérdező kommentje:
Értem!
Én is erre gondoltam...
De szerintem megvan az oka, hogy miért "népbetegség"...
Egyre több a bunkó ember...
2012. aug. 3. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!