Mennyit alszotok egy nap? Inkább dolgozó emberek válaszát szeretném.
Attól függ. Például amikor este 9ig dolgoztam és másnap reggel fél6ra mentem, akkor 4 órát aludtam az utazások miatt.
De átlag 6-8 órát.
Óóó dehogynem. Múltkor már annyira fáradt voltam, hogy sírógörccsel küszködtem egésznap :D
Sajnos én későn fekvő,és késő kelő típus vagyok. Így általában hajnali 1-2 órakor alszom el,és reggel 9-9.30 ig alszom. A gond az,hogy így is elég kótyagosan ébredek, még simán aludnék tovább is ha nem lenne dolgom.
A lustaságom miatt össz-vissz 2 órát adok magamnak hogy mindent megcsináljak itthon (ebéd főzés,mosogatás) majd zuhanyzás,készülődés,és menni melóba.. Pedig jó lenne reggel 7-kor kellni.
ma 12:14
12 -re vagy 1-re megyek dolgozni (attól függ hogy mikor indulok el.)
Nem igazán jó,mert az egész napom el van cseszve. Ugye a délelőttöt átalszom. Délután dolgozom,és este érek mindig haza. De amíg megfizetnek addig nem akarok változtatni.
4-7 órát, ez attól függ, mikor kerülök ágyba, illetve a fiam ébred-e éjjel. Irodában dolgozom, 8 órában.
A 7 óra már elég, de a 4 baromi kevés.
Kb. 5-7 órát alszom én is. És kevés...
8-16.30 között dolgozom, 18 óra körül érek haza, házimunka, tévé, miegyéb, majd 22.30 körül megyünk az ágyba, de a párom (sajnos) csak tv mellett tud elaludni (én pedig amellett nem), így neki megy a tv kb. 23-ig, éjfélig, aztán kikapcsolom és elalszom, majd ő kel 5-kor... Én pedig már nem tudok visszaaludni. Néha úgy érzem magam, mint akit fejbevertek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!