Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyit alszotok egy nap?...

Mennyit alszotok egy nap? Inkább dolgozó emberek válaszát szeretném.

Figyelt kérdés
Mennyi alvás elég nektek? Nem vagytok kialvatlanok?

2012. júl. 31. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amíg dolgoztam 1 hónapja, rendszeresen 11 után aludtam el de felriadtam hajnali fél 3kor pontosan. Aztan 4 körül, de visszaaludni nem igazán ment. 5:20kor keltem eredetileg. Aztán utolsó hónapban 5:40-45kor... 6kor pedig indulni kellett a buszhoz. Télen pedig 15-20 percet még ülnöm kellett a hidegben kint amíg bemehettem a melóhelyre.
2015. ápr. 10. 13:19
 12/12 anonim válasza:
Mintha egy iskolába járó gyerek nem (dolgozna) minden napos tesi naponta 9 óra 0dikkal együtt és aki bejárás este 5 re ér haza ha nem jár kondiba ha van még ilyen elfoglaltság akkor meg 7-8 kor úgyhogy szerintem a mostani fiatalok sokkkal jobban le vannak amartonizálva mint a felnőttek ,jah es meg tanulni is kell plussz házait írni es 8-8 óra mehetek aludni ... gratulálok csak azok válaszát kérem akik dolgoznak ... szép
2016. okt. 24. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!