40-45 körüli pulzus mennyire normális így alvás előtt?
Alvás előtt figyeltem fel rá, hogy nagyon lassan ver a szívem. Inkább gyorsabb szokott lenni a pulzusom (mint a normál 72). A vérnyomásom nem rég lett mérve orvosnál (napközben) 114/74.
Rákerestem neten, persze egyből megállapítottam, hogy meg fogok halni szívelégtelenségben... itt sem azt várom, hogy szakétrő orvosok válaszoljanak, de ha esetleg még valaki tapasztalt rajtam kívül ilyet, az megnyugtathatna :)
Év közben nincs túl sok időm aktívan sportolni, de most nyáron minden nap bicajozok egyet. Bár ennek nem tudom van-e valami köze a dologhoz. Előre is köszi a választ!
21/F
Köszönöm a válaszokat, de úgy tűnik nincs komolyabb baj. A vérnyomásom teljesen rendben van emellett a pulzusérték mellett is és rosszul sem érzem magam (nem szédelgek vagy hasonló).
Mindenesetre egy beutalót kérek a kórházba jövő héten, úgy is akartam csinálni már egy laborvizsgálatot :)
Ja meg édesapámnak is ugyanilyenek az értékei, szóval lehet akár öröklés kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!