Ez normális? (pulzusszám)?!
A vérnyomásom normális, viszont a pulzusszámom minimum 85-95 közt mozog (nyugalmi állapotban), sőt nyugalmi állapotban volt már kereken 100 (!) is a pulzusom :/ Ez normális?Vagy lehet belőle még bajom? Néha van hogy szúródik a mellkasom (változó erővel...).Ennek lehet ehhez köze?
A válaszokat előre is hálásan köszönöm :)
22/L
Nekem is ez volt most pár napja. Érzékeny vagyok a frontokra és túl stresszelltem magam. Ha elfeküdtem lement 104/75 és 64 pulzus, amint felkeltem éreztem, hogy szétmegy a hátam és ver a szivem, megmértem és 90 volt a pulzusom. Olyan is volt most, hogy a vérnyomásom csak 104 volt és ehhez képest 80/89 volt a pulzusom. Többektől hallottam, hogy nem volt rendben a vérnyomásuk az utóbbi napokban. A rengeteg időjárási front miatt. Hol lement, hol felment.
Tegnapelőtt lementem és két órát úsztam gyorson és háton.(Persze sok pihenővel) Utána sokkal jobban lettem. Tegnap is úsztam és úgy tűnik rendeződött a pulzusom. Most megmérem és meg is mondom mennyi.104/65 70
Nem tudom, hogy nálad mi váltja ki.A 100 pulzus nagyon sok! Mindenképpen menjél el orvoshoz! Nem vagy stresszes mostanában? Sportolsz valamit? Mozogsz eleget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!