Rosszul vagyok, mi bajom lehet?
Vasárnap kezdődött, reggel nem bírtam enni se. Éhes voltam estefelé, ettem 1-2 falatot, és úgy éreztem, hogy telezabáltam magam, mozdulni alig bírtam.
Ez volt hétfőn, kedden is.
Ma van már étvágyam, próbálok többet enni, de éjfél óta folyamatosan hasmenésem van, nagyon fájdalmas hasgörcsökkel. Érzem, hogy folyamatosan mozognak a beleim..
Nem ettem össze semmit, sok rostosat ettem, mint mindig... Szóval semmi sem változott..
Mitől lehet? Mit tegyek?
Ha 2 napon belül nem javul,illetve nem múlik el,szerintem hívj ki a házhoz orvost,vagy előbb telefonban beszéld meg ezt vele,és ha rád akar nézni,akkor meg hívd ki a házhoz.Ugyan ez nem ingyenes gondolom én,de hasmenéssel nem lehet tenni mást.
Nekem is volt hasonlóm,én bevettem egy Normafloret.Utána még jobban lett hasmenésem,ráadásul elkezdtem hányni is.De 2-3 vécére rohangálás és 4-5 hányás után viszont teljesen rendbe jöttem.Igaz,utána borzasztóan le voltam gyengülve,és nem kívántam az ételeket,de már nyugodtan fekhettem az ágyban.
Hányni szerencsére képtelen vagyok, de hét elején már nagyon a közelébe voltam, 1-2 falatnyi kaja után annyira tele voltam.. :S
Nagyon rosszul vagyok most, nemsokára veszek be normaflore-t, hátha segít nekem is.. Inkább legyek túl rajta gyorsan.
Párszor használtam már, és segített.
Tök jó, hogy így nyáron összeszedek valamit, sosem szoktam beteg lenni.. :S
Ráadásul így a fogamzásgátlómmal is sz@rul állok.. :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!