Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csinálnának ezzel?

Mit csinálnának ezzel?

Figyelt kérdés
Az egyik fülem nagyon fáj, már a fülem alatt is és a ahol végződik a fülcimpa. Már egy ideje szenvedek sokszor volt beteg a fülem ( nem, a hallásommal).
2009. júl. 11. 23:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek, előre is köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 11. 23:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Hasogatni is szokott, olyan mintha tűvel vagy késsel szúrkálnák, nyomásra érzékeny.
2009. júl. 11. 23:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos valami gyulladás. Mi nem tudunk segíteni, csak a fülorvos.
2009. júl. 11. 23:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Középfül-gyulladás,ezzel tényleg orvoshoz kénne menned!Nekem is sokszor előfordult régebben,inkább doki,mint a szenvedés.
2009. júl. 11. 23:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Második válaszoló : neked hogy segítettek rajta?
2009. júl. 11. 23:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Kaptam rá fülcseppet és orrcseppet.Kiderült,hogy nem is a fülemmel volt baj igazán,hanem az orrjárataim voltak nagyon mélyen eldugulva,ott ahol már kapcsolódik a füljárattal,és ez okozta a gyulladást.Persze csak nézetem ki a fejemből,amikor a dokinéni közölte,hogy az egész az orrjárat miatt van.:) És én nem éreztem soha eldugulva az orromat.De nagyon tuti cuccokat írt fel és már 2 nap mulva semmi bajom nem volt,de a 2 hetet végig kell kezelni azért.Ez volt több,mint 1 éve.Azóta semmi gond,elötte pedig félévente jártam orvosról-orvosra.

Jobbulást!!!

második

2009. júl. 11. 23:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ha gondoljátok majd írok mi történt.
2009. júl. 12. 00:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne,hogy mit mondanak majd neked a dokik.Remélem hamar megoldódik a gondod.:)

23.59-es

2009. júl. 12. 01:04
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
lehet hogy ha előtte náthás voltál és nem fújkáltad rendesen az orrod, akkor az orrodban képződő válladék (szebb nevén takony XD ) felgyülemlik a dobhártyád mögött, és nyomást fejt ki rá, ez okozza a fájdalmat ha ilyen van, akkor a füledet fel fogják szúrni, de amiatt semm kell félni, csak annyi hogy egy hosszú tűvel egy pici rést nyitnak a dobhártyán hogy kifohasson a válladék. nem azt mondom hogy kellemes, de nem is fáj nagyon...hallasz egy hangos csattanást, + pici, rövid ideig tartó fájdalom :) DE ezt a csodálatos érzés hogy egyik pillanatról a másikra elmúlik a fájdallom ami esetleg napok óta tart, rögtön feledteti :D
2009. júl. 12. 01:35
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
ja, és kövirózsa leveléből kisajtolt "lé" vel is lehet próbálkozni, ebből egy két cseppet kell közvetlenül a fülbe cseppenteni, néha ez is segít,mivel gyuladáscsökkentő.
2009. júl. 12. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!