Segítsééég! Férjem horkol! Valaki hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert férjem iszonyatosan horkol, orvosról orvosra járt, mindegyik azt mondta, hogy elég összetett a dolog, orrsövény ferdülés, orrmandula, stb, de egyik sem javasolja a műtétet! Használt már spray-t, tapaszt, semmi sem vált be, de olyan szinten horkol, hogy lassan az ablakok is rezonálnak, áthallatszik a gyerekszobába, 2 db csukott ajtón keresztül is...tehát a gyermekünkkel alszom már, de így is rendszeresen, éjszaka úgy 5-6x mindketten felébredünk. Kimondhatatlanul fáradt vagyok, már a mikróba tettem a tejet a hűtő helyett, nem igazán tudom, merre vagyok arccal. Tudtok valami alternatív megoldást esetleg? Vagy egy igazán jó orvost, aki tényleg segít, nem csak rámondja, hogy mi a baj?? Hálás lennék, ha tudnátok pár tippet/tanácsot adni :(2012. júl. 11. 08:53
11/14 anonim válasza:
FÜLDUGÓ!!!!! Szokd meg, nagyon jó szolgálatot tesz!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sajnálom, akiknél nem segített a műtét, férjemmel jövőhéten hétfőn este megyünk orvoshoz konzultálni!! :)
Füldugóról annyit, hogy estéről reggelre olyan fülgyulladásom lesz tőle, mint a huzat! :(
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy írtatok!!
2012. júl. 12. 22:21
13/14 anonim válasza:
A füldugótól nekem is nagyon fájt a fülem, több féle márkát is próbáltam, de mindent hallottam....
14/14 Turbo78 válasza:
ITT a megoldás!!!
Orrsövény ferdülèsem van, ès brutálisan horkoltam, valamint lègzéskimaradásom is súlyos volt. Rádiófrekvenciás módszerrel megemeltettem a lágyszájpadlásomat, ès eltávolíttattam a nyelvcsapomat (a két mandula közt ami van himbilimbi) Viszonylag fájdalom mentes, műtét után már mentem is haza...
Jelenleg elmúlt a légzéskimaradásom, a horkolásom kb ötöde a règinek. Az orrsövényem még meg van, mert nem akarom szétveretni az orrom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!