Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alacsony vérnyomás ellen mit...

Alacsony vérnyomás ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Hallottam már sok helyről, hogy az nem baj, jobb mintha magas lenne. De engem zavar, mert reggelente mindig szédülök, meg fáradékony vagyok.Sportolok, fiatal vagyok, és mégis a bokámban van a vérnyomásom. Nagyon alacsony. Arra is gondoltam, hogy azért, mert most nyáron nincs edzés, és nem mozgok annyit. Vékony és alacsony vagyok, testi adottságok befolyásolák egyáltalán? Gyógyszerezni nem akarom magam, az még korai, de mit tehetek a szédülés, és maga az alacsony vrnyomás ellen?
2009. júl. 11. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Megértelek nekem ritka mikor a 90-et üti:(

Koffein viszi kicsit fel....kávé ,bomba,redbull,na meg néhány gugolás hajolgatás.

meg hajtsd le a fejed és a tarkódon kulcsold össze a fejed,mint felülésnél de mindezt állva.A fejedet told felfelé a kezeddel meg próbáld visszanyomni.nekem ezek mindig bejönek

nagy levegők egy kis helyben szökdelés.

2009. júl. 11. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Sós étel...
2009. júl. 11. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon alacsony, a legfontosabb, hogy sok folyadékot igyál. Állítólag a sós ételek is hatásosak. Gógyszereket nem feltétlen kell szedned, de magnéziumot szedhetsz pezsgőtabletta formájában, és egyél sok C-vitamin tartalmú gyümölcsöt vagy abból is pezsgőtablettát.
2009. júl. 11. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáljatok meg B vitamint szedni.

Nekem is alacsony a vérnyomásom, és ráadásul állómunkát is végzek, minden nap kész kínszenvedés volt... Próbálkoztam kávéval, de attól csak szívdobogást kaptam, négy óra múlva meg még jobban fájt a fejem, mint annak előtte. Aztán nemrég felszedtem néhány kilót (azt, hogy hogy lehet állómunka mellett meghízni, ne kérdezzétek! :-D), és egy olyan fogyást segítő étrend-kiegészítőt szedek, amiben többféle B vitamin van. És azóta úgy "pörgök", mint valami búgócsiga. Jobban felélénkít, mint a kávé, de a kellemetlen "szívdobogásérzet" nélkül.

Másnak persze nem a fogyást segítő étrend-kiegészítőt ajánlom, de utánanéztem, hogy lehet kapni patikában B vitamin-komplexumokat is. Szerintem érdemes vele megpróbálkozni...

2013. ápr. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!