Alacsony vérnyomás ellen mit lehet tenni?
Megértelek nekem ritka mikor a 90-et üti:(
Koffein viszi kicsit fel....kávé ,bomba,redbull,na meg néhány gugolás hajolgatás.
meg hajtsd le a fejed és a tarkódon kulcsold össze a fejed,mint felülésnél de mindezt állva.A fejedet told felfelé a kezeddel meg próbáld visszanyomni.nekem ezek mindig bejönek
nagy levegők egy kis helyben szökdelés.
Próbáljatok meg B vitamint szedni.
Nekem is alacsony a vérnyomásom, és ráadásul állómunkát is végzek, minden nap kész kínszenvedés volt... Próbálkoztam kávéval, de attól csak szívdobogást kaptam, négy óra múlva meg még jobban fájt a fejem, mint annak előtte. Aztán nemrég felszedtem néhány kilót (azt, hogy hogy lehet állómunka mellett meghízni, ne kérdezzétek! :-D), és egy olyan fogyást segítő étrend-kiegészítőt szedek, amiben többféle B vitamin van. És azóta úgy "pörgök", mint valami búgócsiga. Jobban felélénkít, mint a kávé, de a kellemetlen "szívdobogásérzet" nélkül.
Másnak persze nem a fogyást segítő étrend-kiegészítőt ajánlom, de utánanéztem, hogy lehet kapni patikában B vitamin-komplexumokat is. Szerintem érdemes vele megpróbálkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!