Napok óta képtelen vagyok elaludni a meleg miatt. Ti is szenvedtek, mit tesztek ellene?
Köszönöm, jó tanácsok! :) Biztos, hogy valamelyiket ki fogom próbálni.
Egyébként mondhatni, hogy ez a cikk talált meg engem, belinkelem, hátha mást is érdekel:
Én ilyen melegben egy bugyiban és pólóban alszom, lefekvés előtt a pólót jól bevizezem, kicsavarom belőle a fölösleges vizet és úgy veszem fel. Így folyamatosan hűsít éjszaka, amíg meg nem szárad. Nálem ez azért jó, mert az elalvással van bajom, tehát, ha már alszom és megszárad a pólóm nem ébredek fel a meleg miatt, viszont amíg elalszom nagyon jól hűsít! :)
Ezenkívül a lábam is be szoktam vizezni és úgy fekszem le aludni. Meg lefekvés előtt hideg vízzel megmosom az arcom és a víz alá tartom a csuklómat, vagy a fagyasztóból kiveszek valamit és azzal hűtöm az arcom, a csuklóm és a tarkóm. Így át tudom vészelni éjszaka ezt a nagy meleget.
Az én szobámban ráadásul ventilátor sincs, nemhogy klíma. De sajnos annyira áll a levegő, éjszaka sem mozdul meg, szóval hiába vannak nyitva az ablakok, nem szellőzik át a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!