Miért köhögök már ilyen régóta?
Figyelt kérdés
Már jó pár hete köhögéstől szenvedek!Olyan rossz érzés,mintha valami irritálná a torkom és elkerülhetetlen a köhögés!Ez már szinte ijesztő,van amikor ükülődök is!Nagyon rossz!Igaz nem voltam orvosnál,mert időm nem volt rá,még a héten gyakszán leszek,aztán ha nem változik kénytelen leszek orvoshoz fordulni!Amúgy már szedtem köptetőt is,iszom a forró teát mézzel,de semmi javulás!Még talán az elején észre vettem valami kis változást,de mintha ma megint ugyanaz kezdődött el mint hetekkel ezelőtt!Ha valaki tud vmi jó tippet,hogy szüntethető meg ez az átkozott köhögés,kérem,ossza meg velem!Légyszi válaszoljatok minél többen és írjátok meg tapasztalataitokat is!Előre is köszönöm!!!2009. júl. 10. 22:12
1/3 anonim válasza:
Ha nem jön föl váladék köhögéskor, akkor amég eljutsz orvoshoz, vehetsz a patikában köhögés csillapítót. Kifejezetten nagyon száraz köhögésre kérd. Legalább éjszakára, hogy tudj aludni. Én Libexint használok, ha ilyen bajom van. Nem tudom hogy lehet-e még kapni ezt a szert recept nélkül. Lehet allergiától is köhögni, de vírus vagy baci is okozhatja. Esetleg valami torokfertőtlenítőt is használhatsz addig. Na és sok folyadék, meleg tea. C-vitamin
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!Igazából nagy ritkán szakad fel a köhögésem!Amikor köptetőt szedtem csak akkor,de miután elfogyott kezdődött minden előröl!NEM értem!Lehet hogy megpróbálom a mit ajánlottál!Azt hadd kérdezzem meg hogy mennyibe kerül?Vény nélkül is kapható?Köszi előre is!
2009. júl. 10. 22:27
3/3 anonim válasza:
szia!
nekem ugyan ez van valszinü hogy allergia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!