Miért köhögök ilyen régóta?
Figyelt kérdés
legalább egy hónapja köhögök mindig máshogy valamikor hurutos valamikor nem van hogy naponta csak párszor és van hogy gyakrabban nem tudom mit csináljak....2010. aug. 17. 10:05
1/7 anonim válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz. Ennek ugyanis sok oka lehet, és ezt csak egy orvos tudja mind átlátni. Semmiképpen nem normális.
2/7 anonim válasza:
Cserélj ágyneműt, illetve szellőztess mindennap.
3/7 A kérdező kommentje:
miért kéne ágynemüt cserélnem?
2010. aug. 18. 14:20
4/7 Makikaa válasza:
Azért, mert az ágyneműben töltöd életed négyketted részét kb. :D És az tele van porral, atkával, amire allergiás lehetsz, és az köhögtet. Valamint ha cigizel ne csodálkozz. Én 16 vagyok 3 és fél-4 éve cigizek, és már kezdem érezni, a lerakódott dzsuvát a torkomba minden egyes cigi után.
5/7 anonim válasza:
Sajnos igazi választ én sem tudom. Inkább azért irok, mert sorstársad vagyok. Az idén én is sokat köhögtem, nem mindig egyformán, szinte folyamatosan tavasz óta. Voltam allergia vizsgálaton, tüdőgyógyásznál...szedtem rengeteg antibiotikumot(szinte folyamatosan), de semmi. Allergiás sem vagyok. Jelenleg homeopátiával próbálkozom, eddig sikerel. Remélem nállad hamarabb kiderül, hogy mi ez..
6/7 anonim válasza:
9 hónapja köhögök. És 6 hónapja büfögök. Tutira refluxos vagyok. De szerintem az alapbetegségem nem a reflux, az csak egy tünet. Valószínű gyomorhurutom van vagy hasonló. Millió orvos látott már, tüdőgondozótól kezdve mindenki, a gasztroenteorológia még hátra van. Egyelőre nincs diagnózisom. 4 hónapon át mászkáltam az orvosokhoz és besokalltam, elegem van. Én utánanéztem, és kitaláltam hogy ez reflux lehet, mert max. még tüdőráktól lehet ennyit köhögni, az meg már elvitt volna...Allergiás nem vagyok, nézték.
7/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a választ!, most voltam vizsgálaton és kiderült hogy gyomorsav tultengésem van.
2010. szept. 14. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!