Már elég régóta ez van, mitől?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy iszonyat fáradt vagyok minden délután, nemcsak most nyáron hanem már kb egy éve, úgyérzem hogy el tudnék állva aludni. Ha nem alszok, akkor este sem tudok, csak reggel, de amikor munka/iskola van, akkor ez ugye nem megoldható, szóval nemegyszer végeztem már fizikai munkát úgy, hogy 24 órája nem aludtam. De ha elalszok, akkor általában olyan 10 körül felkelek, és éjfél körül lazán vissza tudok aludni. Akármit csinálok napközben, ha este el is megyek valahova, mindig megérzem ezt a fáradtságot. Csak azért fura, mert az ember ugye este szokott aludni... annyira nem végzek nehéz munkát, hogy ennyire lefárasszon...2011. aug. 29. 22:59
1/1 anonim válasza:
Valamiért felborult az alvás-ébrenlét ritmusod, próbáld ki ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!