Hogy birjátok elviselni ezt a hőséget?
Hatoska! Látom, meleg van nálad is :)
Nem kell válaszolni, ilyen egyszerű.
"Van még kérdésed?"
Nem én kérdeztem, hanem válaszoltam :-)))Egyébként ezek nem csak tavalyi válaszok, minden nap van 1-2 ilyen kérdés. Megjegyzem ugyanúgy érvényesek idénre is, a meleg 2012-ben is ugyanolyan, mint 2011-ben.
Igen, nálam is meleg van, türelmetlen vagyok, de valahogy minél többet olvasom ezt az oldalt annál jobban meggyőződésemmé válik, hogy amiben élünk az egy teljesen életképtelen társadalom.
Azt hiszem ideje egy kicsit pihentetnem ezt az oldalt.
Nem vagyok sem beteg, sem antiszociális, semmi bajom nincs, azt leszámítva, hogy nem értem, hogy miért nem egyszerűbb beírni a keresőbe vagy a google-ba, vagy a wiki-be 2 szót és azonnal választ kapni a kérdésre, mint ide megfogalmazni egy kérdést. Azért írtam, hogy szerintem életképtelen a társadalom, mert annyira el van mindenki kényelmesedve, hogy már gondolkozni is elfelejtett és lustaságból elvárja mindenki, hogy a szájába rágjanak válaszokat olyan kérdésekre, amit pillanatok alatt megszerezhetne pl. a google keresőből.
Persze ez a te esetedre nem igaz, mivel csak unalmadban társalogni szerettél volna valakivel, ezért tetted fel a kérdést, ami szintén nem baj, csak kár kiakadnod azon, hogy nem adtam "valódi" választ, egy nem valódi kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!