Ti hogyan bírjátok ki ezt a meleget?
Főleg olyanok érdekelnek akik panelba élnek és egy van egy kis súly felesleg is rajuk
Mert én már nem bírom :( már voltam LIDL ott időztem 2 órát,de csak rosszabb lett mikor kijöttem..Kösz előre a válaszokat.
Nekem is! Szerdán vagy csütörtökön.
Reggel letusolok hideggel,mikor érzem,hogy megint kell,akkor húzok be a víz alá.
Többnyire csak gyümölcsöt tolok,meg joghurtot,egy paprikás krumplitól rosszul is lennék.
Állítólag ablakot be kell zárni,mert úgyis csak a forró levegő jön be,éjjelre szabad csak kinyitni,nappal meg elsötétíteni. De nekem most nyitva van és jó,mert jár a levegő.
Még olyan flakonból is szoktam spriccelni magam(meg a váratlanul elémkerülő családtagokat) amilyennek a virágokat szokták vagy amilyen az ablaktisztító.
Az albérletünkben még sötétítő sincs,úgyhogy én Isten jóindulatában bízom.....
Ma észrevettem, hogyha több ruha van rajtam ,akkor kevésbé van melegem .:O
Mint a berberek a sivatagban, be kell öltözni.
Tegnap egyszál semmi ruha volt rajtam, ömlött rólam a víz, ma cicanadrág és ujjas ruha az itthoni gönc és sokkal jobban bírom. :O
Viszont éjjel nem tudok aludni, úgyhogy most állandóan aludnék.
Pillanat... mindjárt hozzászólok, csak felveszek 1 zoknit mert fázik a lábam...
30 F kertes ház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!