Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnék máshol is...

Hogyan tudnék máshol is kimenni a mosdóba?

Figyelt kérdés

17 éves leszek a nyáron(lány vagyok).

Itthon természetesen gond nélkül elmegyek a mosdóra, de ha állnak az ajtó előtt, vagy járkálnak már nehezen megy...

Ha másnál vagyok(pl barátomnál) képes vagyok akár 6-7 órán át nem pisilni, pedig nagyon kell. Ott lenne a kényszer, de szó szerint majd szétdurranok de nem megyek ki...

Ha tudom, hogy kihallatszik, vagycsak várnak rám nem megy.

Kirándultunk külföldön osztállysl egy hétre, és nagyon nehezen ment.

A másik gond,hogy akárhol vagyok gugolásba nem megy, musáj ráülnöm az ülőkére. Ha bokorba kell semmi nem jön ki(kiránduláson se ment, gugolva meg már érzem, hogy feszül a hasam de nem jön).

BArátommal vasárnap megyünk el egy helyre, reggel 8-tól este 21-22-ig, és nem lesz ott wc, csak a természet.

Mit tudnék tenni, hogy sikerüljön ott is?

Nagyon félek, mert hiába KELL, nem jön ki.....

Mi lenne a megoldás?:( Muszáj kitalálnom valamit.

2012. jún. 29. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress egy olyan helyet, ahol nincs körülötted senki, és nyomjad.
2012. jún. 29. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy csökkented a szégyenérzetedet, vagy úgy mész el wc-re, hogy senki sem veszi észre.

Elsőre: mikor senki nincs otthon, szándékosan nyitott ajtónál wc-zel.

Másodikra: "nézd csak meg ezt a videót kedves" (és te kisurransz közben).

más tippem nincs. a szégyenérzet normális. Japánban zenélő wc-k vannak, hogy ne hallatszódjon a pisilés.

ami pedig a természetben való wc-zést illeti (everybudi), azt én sem merem.

25L

2012. jún. 29. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy mindenkinek kell pisilni, kakilni. Ha vissza tartod, akkor abból baj is lehet.
2012. jún. 30. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!