Az oké, hogy sokat kell inni a melegre való tekintettel, de úgy is jó, ha "két részletben iszom le"?
Figyelt kérdés
Tehát reggel 9 óra és dél között benyakalok másfél liter vizet, majd legközelebb este 7 és 11 között szintén ugyanennyit, az úgy jó? Utálok inni egyébként, nem tudom beosztani, nagyon oda kell rá figyelnem, hogy legalább a három liter összejöjjön, és ilyenkor "ráveszem magam", hogy igyak, és gyorsan elkezdek iszogatni, míg az ásványvizes üveg végére nem érek.2012. jún. 23. 11:29
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez így nem lenne jó. Ne sokat igyál egyszerre, hanem rendszeresebben keveset. Én például ide készítek minden reggel magam mellé egy üveg vizet és rendszeresen ebből iszogatok pár kortyot.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy napközben nem jut eszembe... :D És van, hgoy eldöntöm, hogy óránként iszom, aztán a vége az lesz, hgoy este rájövök, hogy egy kortyot sem ittam, mert elfelejtettem : $
2012. jún. 23. 11:55
3/6 anonim válasza:
azt hallottam, hogy aki nem tudja beosztani, az minden kajálás előtt igyon meg 2-3 dl-t :)
4/6 A kérdező kommentje:
Az még mindig scak napi 9 dl! :D
2012. jún. 23. 11:58
5/6 anonim válasza:
Egész napra elosztva kell inni 2-3 liter alkoholmentes folyadékot.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod! A két literrel még egész ki lennék egyezve... :D Nekem a doki 4 litert javasolt, de hát nem vagyok én teve -.-'
2012. jún. 24. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!