Miért van az, hogy nem tudom "hülyére" inni magam és másnapos sem vagyok soha?
A májad termeli a lebontó enzimeket mint a gép. Ha annyira be akarsz rúgni, igyál töményet, rá sört és a tömény ne legyen behűtve. Hidd el, hogy jókedvű leszel.
Ha kérsz egy korsó sört, egy pálinkát (házit, jó erőset, nem 35%os szutykot), a pálinkát beleejted a korsóba poharastól és megiszod húzóra. Na akkor kakukk. Nálunk tengeralattjárónak hívják, máshol matróznak, tengerésznek.
Garantált hatás.
Nem lennék a helyedben, barátom :D
Viccet félretéve: hogy miért nem tudod hülyére inni magadat? A kérdés jobb úgy, hogy a többiek miért tudják hülyére inni magukat. Hát azért, mert gyenge jelleműek, és azt hiszik, hogy a részegség mentség a hülyeségekre. Ugye mennyiszer hallani a kifogást, amikor valaki hülyeséget csinált és számon kérik: "részeg voltam, na!". Egy átlag házibuliban mindig van egy-két renitens, akik három pohár boroskólától maguk alá hánynak, hőbörögni kezdenek vagy kárt tesznek magukban és/vagy a környezetükben. Velem is (mint a legtöbb megrögzött bulimegszállottal) megtörtént párszor, hogy kiesett valami vagy hülyeséget csináltam, de ez csak akkor fordult elő életem során, amikor tényleg irdatlanul brutálisan sokat ittam, és utána mindig rettentően szégyelltem magamat. Azóta kerülöm is az ilyesmit, míg van olyan majom, aki direkt rájátszik, mert így kiélheti magát "büntetlenül". Sajnos a sok ember szerint a részegség enyhítő körülmény.
Szóval a legtöbben azért rúgnak be nagyon, mert gyengék lélekben. Ha narancslevet adnánk nekik, és azt mondanánk, hogy vodkanarancs, akkor is ugyanúgy berúgnának. Láttam már olyat! Mint ahogy egyesek betépnek egy sima, dohányos tekert cigitől :D Ritkábbik eset, ha valakinek a szervezete kifejezetten nem bírja. Minden drog hatása - az alkoholé is - a fejben dől el.
Az meg, hogy miért nem szoktál másnapos lenni, egyértelmű. Fiatal vagy, egészséges, a májadat még nem cseszted szét kicsit sem. Az első nagyon csúnya berúgásomig (amit életem legrosszabb, majd négy napos másnapossága követett tizenhét évesen) én is így voltam. Egyszer kell túl lőni a célon, aztán jön csőstül a másnaposság, de annak is van vicces oldala :)
Tehát ne aggódj, lesz ez még így se. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!