úgy érzem magam már vagy 4 napja mintha másnapos lennék pedig nem is iszom?
Sokáig fent vagyok és pár órát alszom. Nem tudok egyszerűen tovább aludni és úgy ébredek mintha rémálomból ébrednék. még a homlokom is verejtékezik. Olyan rossz a közérzetem néha olyan izgatott vagyok mint gyerek aki várja a karácsonyt. Néha meg olyan halálfélelmem van mintha tudnám 16óra 23 percem lenne még az életemből. Menni több napja nincs kedvem sehová csak otthon vagyok. 2 napja például nem bírtam elaludni csak hajnalba. Egyszerűen nem kívántam az alvást. Aludtam vagy 2-3 órát sokat mondok de úgy keltem fel hogy megnéztem a naptárat hogy hány napot aludtam mert úgy éreztem magam mint aki 2-őt.
Nem tudom ez most az időjárástól van vagy azért mert nem kávézom pár napja vagy valami más bajom lehet? De nagyon rossz..
Kösz szépen lehet benne valami amit leírtatok.
Anyámnál lakom mostanában és már teli vele a hócipőm lehet többet kéne eljárnom otthonról mert kimozdultam ma mozogtam egy kicsit és jobban voltam.
Ja és gyógyszert nem akarok szedni mert lelki problémát gyógyszerrel nem lehet megoldani. De szerintem is pszihés mert munkám nincs idegelem magam anyám nemnormális és fáraszt, Én meg belehülyülök hogy magyaráz magyaráz magyaráz mint hogy arrébb tegyen valamit. Mostanába nagy volt a nyomás is rajtam szóval simán lehet igazad.
Mondta is egy ismerősöm hogy 2 év és idegosztályra lesz belőle ,ha nem költözök el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!