Hazi fogfeherites? Ti mit hasznaltok? Milyen praktikat es milyen fogkremet?
Mosóport a nedves fogkefére, és max 1 percig sikálom ami belefér, de vigyázz nehogy lenyeld, vagy a szemedbe menjen! Remekül leold mindent még a fogkövet is(!!!)
Utánna öblögess sós vizzel, és moss fogat rendes fogkrémmel is, plusz pótold a fluoridot elmex géllel!
Ha vérezni kezd az inyed, ne szarj be, max heti 2x csináld, többször ne!
Mosóport????Azanyja!:)
Én himalája sóba mártom a fogkrémes fogkefémet(de csak egyszer egy nap),a só az ínynek és a fogak színének is jót tesz(és a száj pH-jának is).Erre váltottam a szódabikarbónáról,de azt is használom olykor.
Ajánlják még az almaecetes öblögetést lefekvés előtt(amikor már nem eszünk-iszunk semmit).
És a citrom,illetve az eper is fehéríti a fogat,de nekem ezek tökéletesen érzékennyé teszik a fogínyemet.
Fogorvostól tudom, hogy a sima tengeri sós (a himalája só is kiváló) dörzsölés nagyon jó a fogaknak, sőt az ínyvérzés ellen is hatékony. Van olyan termékcsalád, hogy Himalaya Herbals, tesóm ajánlotta az ő fogkrémjüket, DM-ben kapható és nem is drága.
Magáról a himalája sóról, itt olvashatsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!