Hogyan lehet azt elfogadni, beletörődni, hogy 30évesen cukorbeteg lettem?
Figyelt kérdés
Ráadásul úgy néz ki inzulinos! Szinte alig élek,teljesen elvagyok keseredve,úgy érzem,vége az életemnek! Hogyan dolgozzam,hogy nyaraljak,hogyan teljenek a mindennapjaim? Mi van ha megkívánok egy falat csokit,egy szelet kenyeret? Teljesen értelmetlen lett minden körülöttem,pedig tartanom kell magam,hisz itt a kislányom! Hogyan dolgozzam fel?? Segítsetek!2012. jún. 6. 21:34
21/50 A kérdező kommentje:
Ezek a leletek,eredmények tavalyi,illetve januári eredmények. Nálad gyakori pisi nelkül jelentkezett a cukor,lehet nálam viszont így! Felek elmenni megméretni,de magától nem oldódik meg a dolog! Még várom a nyaralás végét,aztán majd elmegyek orvoshoz. Bár így sem tudok kikapcsolni,hisz kétóránként wc után rohangálok!
2012. jún. 7. 20:56
22/50 anonim válasza:
Nem kell túlreagálni, szerintem az nem diabetes lesz. Vagy esetleg viszket a bőröd, hamar sokat fogytál?
23/50 A kérdező kommentje:
Akármennyit eszem,tartom a súlyom a szülés óta,61kg,se több,se kevesebb. Néha,ritkán viszket,havonta talán egyszer a kezem,de az is az ekcéma miatt,nekem elég durván mutatkozik sajnos ez a bőrbetegség.
2012. jún. 7. 21:45
24/50 anonim válasza:
Akkor nyugi, így elég kicsi a valószínűsége :) Én 15 kilót fogytam, mire észrevették.
25/50 anonim válasza:
Főleg nőknél a gyakori pisilés sok-sok betegség jele lehet.
26/50 anonim válasza:
Nah meg a cukorbeteg kezelés előtt sokat iszik, sokat pisil. Nem keveset iszik, sokat pisil.
27/50 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy azért pisil sokat a cukorbeteg,mert a szervezete így üríti ki a cukrot. Hiába,hogy nem iszik sokat. Én egész nap el lennék innivaló nélkül!
2012. jún. 8. 11:04
28/50 anonim válasza:
A cukorbetegek rengeteget isznak kezelés előtt, ha kijön ez a tünetük. Napi 6-8 litert
29/50 anonim válasza:
De úgy látom te már eltemetted magadat, miközben vszeg nem is vagy cukorbeteg. Nem mintha cukorbetegként el kéne magát temetnie az embernek :D
30/50 A kérdező kommentje:
Talán igazad van, talán túl reagálom a dolgokat,nem tudom. Hajlamos vagyok a bolhából... Remélem semmi bajom,eléggé nehéz lenne a munkámat ezzel összeegyeztetni,talán ott is kéne hagynom,amit nem szeretnék.
2012. jún. 8. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!