Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek lehet valami...

Szerintetek lehet valami komolyabb bajom? Vagy ezek miért vannak?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron elájultam, és utána idönként kicsit szédültem de semmi komolyabb. Február óta kb 2hetente folyton haza küld vagy haza hoz az osztályfönököm iskolából, mert hányok szédülök de annyira hogy járni alig bírok. Sokszor van ünnepség alkalmábol vagy csak úgy valami előadás és olyankor is szinte midnig rosszul leszek. A házi orvos nem tudja mi bajom lehet, elküldött neurologiai vizsgálatra ami holnap lesz. Szerintetek mi bajom lehet? 14l

2012. jún. 5. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Menstruálsz már? Nem vagy túl sovány? De vérszegénységre is gondolok. El kéne menned orvoshoz, és kérni beutalót egy teljes vérképre!
2012. jún. 6. 10:59
 2/6 A kérdező kommentje:
már azis megvolt de azt mondta az orvos, hogy ez tökéletes..:/
2012. jún. 6. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
jobban vagy már? mi volt a baj?
2012. júl. 11. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:

igen jobban vagyok:)

az ideg gyogyászaton azt mondták,hogy valószinüleg az iskolai hajtás miatt volt és hogy fáradtvoltam.:)

2012. aug. 2. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nagyon örülök, hogy nincs komoly baj és azt kívánom, hogy soha ne is legyen! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 3. 05:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm sépen és hát úgy legyen:)
2012. aug. 3. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!